Blog: Hoe zorg je voor een perfecte Moederdag?

Het is bijna weer Moederdag, met Moederdag zetten we alle moeders in ons leven nog even extra in het zonnetje. Je eigen moeder, de moeder van je moeder, je zus die net moeder is geworden, alle moeders verdienen het om extra verwend te worden. In deze blog lees je hoe jij ervoor zorgt dat je mama zicht extra speciaal voelt deze dag.

Loes Vrolijk


Hieronder geven wij jou een aantal handige tips voor een perfecte Moederdag:

1. Het Moederdagontbijtje: Een klein beetje traditie is het wel, met Moederdag een lekker ontbijtje op bed. Terwijl mama lekker uitslaapt kunnen jullie alvast aan de slag. Met dit filmpje van Rudolph’s Bakery heb je zeker het lekkerste ontbijtje van het jaar! Duurt dit te lang? Van een zelfgebakken croissantje, een eitje en een glaasje verse sinaasappelsap zal ze vast en zeker ook van genieten.

Knutselen: Alle mama’s vinden een zelf gemaakt cadeautje leuk. Een cadeautje is altijd leuker wanneer je weet dat er moeite voor gedaan is. Dus met een geknutseld cadeautje zit je altijd goed, of het nu een ingekleurde kleurplaat, een waxinelichtjeshouder, een keukenschort of een zelfgemaakte kaart is. Kijk op Moederdagnet voor leuke ideeën en tips.

Complimentjes: Mama’s zijn er dol op! Lezen hoe leuk ze zijn op een kaartje en horen hoe lief ze zijn in een gedichtje. Moeders kunnen er geen genoeg van krijgen. Dus laat op alle mogelijke manieren weten hoe lief, knap en grappig ze is. Dat maakt haar Moederdag extra speciaal.

Cadeautjes:
Al staat al jaren het knutselcadeau op nummer 1 maar er zijn natuurlijk ook nog veel andere leuke cadeautjes waar mama heel erg blij van wordt. Wanneer vrouwen een cadeautje krijgen is dit vaak parfum of een verzorgingscrème. Uit onderzoek blijkt dat moeders het liefst op Moederdag een cadeau krijgt waar aandacht aan is besteed of een cadeau dat ze met z’n alle op stap kunnen. Mama’s willen herinneringen creëren. Er zijn veel leuke cadeaus. Wij raden je natuurlijk aan je moeder een super leuke fotoshoot cadeau te doen. Als je de cadeaubon nu bestelt, krijg je hier een extra mama blijmaak pakket bij met allerlei leuke cadeautjes voor je mama.

Bestel cadeaubon

Share this Post

Loes Vrolijk is CGO (Chief Geluk Officer) bij leukste fotostudio van Nederland. Loes is altijd op zoek naar alledaags geluk. Want zonder dat je er erg in hebt, vliegt het leven voorbij. Op zoek naar geluk, naar die betere baan, naar dat grotere huis, naar die mooiere auto. Sta eens even stil en kijk om je heen, dat is haar boodschap aan Nederland. Dagelijks legt Loes als fotograaf bij Shoots & More dit geluk vast. Voor nu, maar ook voor later. Capture Happiness.