Diesna in de fotostudio + winactie!

Loes VrolijkActies

Loes Vrolijk- Diesna was samen met haar vriend Bart en dochter Jola in onze fotostudio in Amersfoort. Diesna is op dit moment 32 weken zwanger en wilde dit mooie moment vast laten leggen. Diesna vlogt dagelijks en nam dus ook haar vlog camera mee de studio in! Bekijk hieronder de vlog en lees verder voor een super winactie, misschien win jij wel een all-inclusive fotoshoot! 

Bekijk de vlog!

Bekijk hier de super leuke vlog van Diesna waar ze met haar gezin een fotoshoot komt doen! Volg Diesna op Instagram om meer foto's te zien en abonneer op haar Youtube kanaal om op de hoogte te blijven van haar leven en haar zwangerschap!Winactie!

Wil jij net als Diesna en haar gezinnetje een geheel verzorgde fotoshoot komen doen in een van onze studio?  Like dan de foto van Diesna en Jool op onze Instagram, dan maak je kans op een fotoshoot ter waarde van €250,- !


Image

Over Diesna

Diesna is 32 jaar en moeder van Jola (7) en ze heeft een relatie met Bart (37). Diesna is nu 32 weken in verwachting van een jongetje! Ze kwam bij ons in de studio langs voor een fotoshoot. Diesna is een blogger, vlogger en editor. Ze schreef onder andere het E-Book 'OHMYFITNESS', een 8 weken plan over fitness, voeding en lifestyle. Op YouTube plaatst ze dagelijks vlogs over hoe ze zo fit mogelijk door het leven gaat en hoe ze alles uit het leven haalt wat er in zit! Ook vliegt Diesna soms als (freelance) stewardess, hoe ze dit combineert met haar lifestyle? Dat zie je in haar vlogs!Aantal foto's uit de fotoshoot:

Image