Samenwerking met Johnson Petfood

Loes VrolijkActies

dieren fotoshoot

Eindelijk is het dierendag! En omdat wij zo van onze huisdieren houden, mogen ze wel even extra in het zonnetje gezet worden. Daarom hebben wij samen met Quality Johnson petfoods een actie gestart. Je krijgt nu namelijk bij iedere grootverpakking honden- en/of kattenvoer zit nu een leuke verrassing. Dan kunnen ze naast lekker eten ook nog eens shinen in de fotostudio!

Auteur Loes Vrolijk

Wat moet je doen?

- Koop een grootverpakking honden- of kattenvoeding van Riverwood, Profine of Planet Pet.
Grootverpakking hond: 12 of 15 kg | Grootverpakking kat: 6 of 10 kg
Je kunt de dierenvoeding vinden bij de dierenspeciaalzaken

- Maak een foto van de aankoopbon en mail deze samen met jouw naam en adresgegevens naar simone@johnsonpetfoods.nl

- Als jouw gegevens in goede orde ontvangen zijn, sturen we een kortingskaart naar het door jou doorgegeven adres. Op deze kortingskaart staat een unieke code waarmee je de gratis fotoshoot (t.w.v. 39.-) in kunt plannen bij een van de studio’s van Shots & More. Dit kun je doen op: www.shootsandmore.nl/reserveren.

Image
Fotografie met hond
Huisdieren fotografie
Honden fotoshoot
Fotoshoot met drie honden

Een van de deelnemende dierenzaken: 

Royalz pets & co is een van de winkels die de dierenvoeding van Johnson verkoopt en dus ook mee doet aan de super dierenactie. Zij zijn er al helemaal klaar voor!

Wil jij beste vriendje dit jaar ook extra verwennen met dierendag? Ga dan voor dierenvoeding van Johnson en ontvang nog een super leuke foto verassing.

Image
Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier
Vaste lage prijs van 39 euro
Iedereen is meer dan welkom