Blind Date Fotoshoot Event

Loes VrolijkActies

Blind-date fotoshoot love liefde Eindhoven

Het was zover, het Blind Date Fotoshoots Event heeft plaatsgevonden! Een super spannend en uniek event bij onze vestiging in Breda. Benieuwd hoe dit event er aan toe ging? En of het ons gelukt is om mensen samen te brengen? Lees dan snel verder!

Auteur Loes Vrolijk

Shoots & More brengt mensen samen. En hoe kan dit beter dan in de maand van de liefde, net voor Valentijn, door vrijgezellen aan elkaar te koppelen. Daarom organiseerde wij het Blind Date Fotoshoot Event. Een event waarbij je een blind date combineert met een fotoshoot. Een uniek event om de liefde van je leven te leren kennen.

Het blind date evenement vond plaats met 5 vrijgezellen mannen en 5 vrijgezellen vrouwen die naar de studio kwamen voor een blind date fotoshoot. De mannen en de vrouwen leerde elkaar onder het genot van een hapje en een drankje kennen. Na de eerste kennismaking werden de matches gelijk in het diepe gegooid en hadden ze een fotoshoot samen.

 De avond was een groot succes. De matches leerde elkaar gedurende de avond steeds beter kennen en de iedereen kwam steeds losser. Tijdens de lovefotoshoot leerde de vrijgezellen elkaar op een andere manier kennen dan dat je normaal gesproken iemand leert kennen op een date. Samen even uit je comfortzone zorgt voor een unieke beleving.

En of de vrijgezellen niet meer alleen zijn met Valentijnsdag? Wij houden je op de hoogte. Dus hou onze pagina in de gaten. Maar dat er matches bij zaten die goed klikte is zeker!

Bekijk hieronder de foto's van de lovefotoshoot die door de fotograaf zijn gemaakt van sommige matches & de video van het evenement.

Love fotoshoot Love fotoshoot valentijn Shoots and More Valentijn liefde fotoshoot cadeau Liefde fotoshoot valentijnsdag Shoots and More

 Ben jij nog opzoek naar een romantisch cadeau voor jouw geliefde voor Valentijsdag? Bestel dan hier een lovefotoshoot cadeaubon.

Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier
Vaste lage prijs van 39 euro
Iedereen is meer dan welkom