Het mooiste liefdesverhaal

Loes VrolijkActies

Love fotoshoot voor valentijn bij Shoots and More

Valentijnsdag, de dag voor het vieren van de liefde en om aan te tonen hoeveel je van elkaar en de mensen om je heen houdt. Het is ook de dag voor het blij maken van winnaars! In de maand februari kon je je mooiste liefdesverhaal opsturen om een etentje bij Eetcafé Spijker te winnen samen met een fotoshoot.

Auteur Loes Vrolijk

We hebben alle liefdesbrieven gelezen en hebben een winnaar uitgekozen: Emmy! Gefeliciteerd! Er zijn veel liefdesverhalen binnengekomen en ze waren allemaal op hun eigen manier bijzonder. Het verhaal van Emmy was zo lief en leuk om te lezen, ze is zeker een terechte winnaar!

Het verhaal van Emmy
'Ik heb mijn vriend leren kennen tijdens de introductiedagen van onze Hogeschool. Tijdens het stappen kwam hij met mij dansen en de dagen daarna hebben wij ook samen doorgebracht. Wij werden verliefd op elkaar en wij kregen snel een relatie. Een relatie die veel hobbels heeft gekend. Wij zijn erachter gekomen dat wij uiteenlopende waarden en normen hebben, die soms voor vervelende situaties hebben gezorgd. Het mooie is dat wij er altijd samen zijn uitgekomen en dat wij heel veel steun hebben aan elkaar. Onze relatie heeft mij doen inzien dat echte liefde bestaat. Nu 5,5 jaar later, wonen wij samen in ons prachtige appartement met ons konijn Snoet. Hopelijk leven wij nog en gelukkig samen!'

Hoe mooi is dat? Ze heeft samen met haar vriend een diner gewonnen bij eetcafé Spijker én ze wint een fotoshoot van Shoots & More. Dat moet haast wel een mooie Valentijnsdag worden!

Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier
Vaste lage prijs van 39 euro
Iedereen is meer dan welkom