Toiletpapier met afdruk

Loes VrolijkActies

Wanneer heb je nu echt een tijdje voor jezelf? Even genieten en na kunnen denken over de mooie dingen die de afgelopen tijd hebt gedaan? Wanneer je op het toilet zit natuurlijk! Sommigen nemen minuten lang de tijd om te genieten, anderen staan het liefst binnen 1 minuut weer buiten. Omdat wij vinden dat iedereen even een momentje voor zichzelf verdient, hebben wij iets nieuws bedacht. Iets waardoor iedereen wil blijven zitten om nog even na te denken aan die fantastische tijd, samen met geliefden in de studio.

Auteur Loes Vrolijk

Het is nieuw in Nederland en nog in de testfase maar wij hopen dat het over een paar weken echt zo ver is! De toiletrol met jouw eigen foto. Ik hoor je denken, een toiletrol? Maar ja zeker een toiletrol. Zoals hierboven vermeld staat is er bewezen dat men echt een momentje voor zichzelf neemt op de wc. Wij geloven in de kracht van alledaagse geluksmomentjes. Tijd nemen om na te denken en te genieten van een leuke herinnering, is zo'n geluksmomentje.

Na lang brainstormen kwamen wij met een concept zo out of the box, dat we er zelf ook even over na moesten denken. Maar er daarna vol voor zijn gegaan. Binnenkort is de toiletrol met afdruk verkrijgbaar bij al onze studio's.

Hoe werkt het?
Iedereen wordt voorafgaand aan de fotoshoot geïnformeerd over deze optie, zodat je er thuis al over na kan denken. Misschien is het leuk als verrijking van je eigen toilet of als cadeautje voor iemand anders. Twijfel je nog? Neem dan voor de zekerheid een rol mee,

Het is namelijk de bedoeling dat je zelf een toiletrol meeneemt naar onze studio. Want je eigen toiletpapier is het meest comfortabel en dan geniet je het meeste. Deze is puur voor de fotoafdruk die door onze fotograaf wordt gemaakt. In ons eigen toilet hangt een rol die je mag gebruiken voor toiletbezoek.

Wat is de prijs?
Omdat we momenteel nog in een testfase zitten, hebben we een unieke korting voor iedereen die zijn of haar toiletrol laat bedrukken in de maand april. Laat nu je toiletrol naar keuze bedrukken voor maar 14,95!

Let op: Je kiest zelf de toiletrol. Wij raden aan om te letten op de lengte van de toiletrol. Een toiletrol is gemiddeld 20 meter. Wij bedrukken de gehele rol, het zou dus zonde zijn om een korte rol te kiezen.


Image
Dat mag je niet missen!
Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier
Vaste lage prijs van 39 euro
Iedereen is meer dan welkom