Straks weer samen

Loes VrolijkActies

Straks weer even samen slogan

Wil jij straks weer samen met je familie langskomen voor een fotoshoot? Je kan nu al een reservering maken voor na 1 juni. Wanneer je deze voor 1 juni maakt, ontvang je nu tijdelijk 50% korting!

Auteur Loes Vrolijk

Straks weer samen

Door het coronavirus zijn er veel dingen veranderd. De vestigingen van Shoots & More blijven tijdelijk dicht tot 1 juni. Daarom staat Shoots & More tot 1 juni in het teken van 'Straks weer samen'. De komende weken zullen wij verschillende thema’s in het zonnetje zetten. Hierbij zullen wij de leukste foto’s rondom dat thema posten! Ook zitten er een aantal leuke winacties tussen. Hou onze social media dus in de gaten!

Je kan nu al een reservering maken voor na 1 juni. Wanneer je voor die datum de reservering gemaakt hebt, krijg je nu ook tijdelijk 50% korting. Dusss, kom jij straks weer samen in onze fotostudio?! Via deze link kun je een reservering maken.

Thuis foto's maken

Wil jij nou thuis met je familie foto's maken? Hieronder staan een aantal tips voor je.

Tip 1: Kleding
Wanneer je een foto met het gezin gaat maken is het goed om rekening te houden met de kleuren en patronen van de kleding die iedereen aan heeft. Probeer niet teveel drukke prints te dragen en de kleding een beetje op elkaar af te stemmen.

Tip 2: Lichaamshouding
Maak een paar testfoto’s om te kijken of iedereen goed in beeld is. Zorg dat de camera op timer staat en ergens tegenaan staat, zodat niemand uit beeld valt of achter iemand verstopt zit. 

Tip 3: Lach!
Voorkom dat het een groepsfoto wordt met een geforceerde lach, dit zit er geposeerd uit. Denk aan een geluksmomentje of roep iets leuks of geks. Zo creëer een natuurlijke lach #capture happiness. Dit maakt de foto spontaan!

Tip 4: Positie
Krijg je de foto’s niet helemaal hoe je het wil? Laat iedereen dan een keer veranderen van positie. 

Tip 5: Achtergrond
Wanneer je thuis foto’s maakt heb je natuurlijk een andere achtergrond dan in een fotostudio. Daarom is het belangrijk dat je thuis een geschikte achtergrond vindt. Je wil natuurlijk niet dat de was staat te drogen op de achtergrond 😉

Online fotoshoot

Dat waren de 5 tips om thuis foto’s te maken met je gezin. Lukt het nou niet om een goede foto te maken? Bij Shoots & More is er nu ook de mogelijkheid om een online fotoshoot te doen. Dit kan je alleen doen, met je gezin en je kunt zelfs online vrienden uitnodigen. Een online fotoshoot is tijdelijk helemaal gratis!

Een fotoshoot in de fotostudio

Wil je liever langskomen bij ons in de fotostudio? Dat kan! Je kunt nu alvast een reservering maken voor na 1 juni met tijdelijk 50% korting! 

Wil je een fotoshoot cadeau geven aan een van je liefste familieleden of vrienden? Koop dan een cadeaubon in onze webshop? Je krijgt nu tijdelijk ook 50% korting op alle cadeabonnen!

 

Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier

Vaste lage prijs van 49 euro

Iedereen is meer dan welkom