Berenjacht

Loes VrolijkActies

Berenjacht beer

#wijgaanopberenjacht is volop in gang en Shoots & More doet hier ook aan mee. Wil jij meer weten over de berenjacht en gebruik maken van de Shoots & More berenjachtkaart? Lees dan snel verder! 

Auteur Loes Vrolijk

Berenjacht

Je hebt er vast al wel van gehoord, de berenjacht. De berenjacht is geïnspireerd op het prentenboek uit 1995 dat heette: wij gaan op berenjacht. De bedoeling van de berenjacht is dat kinderen afgeleid worden van het coronavirus.

Het idee van deze berenjacht is heel simpel. Mensen zetten een beer voor het raam en als jij samen met kinderen gaat wandelen kun je op zoek gaan naar de beren in de vensterbanken. Vervolgens ga je turven hoeveel beren je hebt gespot.

Berenjachtkaart

Je kunt op verschillende manieren meedoen aan de berenjacht. Je kan zelf bijhouden hoeveel beren je gezien hebt, maar je kan er ook aan meedoen met een berenjacht kaart.

Zo heb je veel verschillende soorten berenjacht kaarten. Wij van Shoots & More hebben een eigen berenjacht kaart gemaakt. 


Ga jij de berenjacht doen met de Shoots & More berenjacht kaart? Laat het ons weten op Instagram en Facebook!

Heel veel succes met de berenjacht!  

 

Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier

Vaste lage prijs van 49 euro

Iedereen is meer dan welkom