#shootsvoordezorg

Loes VrolijkActies

Vriendinnen fotoshoot

Capture Happiness staat centraal bij Shoots & More. Jouw geluk wordt vastgelegd in onze fotostudio, met een tastbare herinnering voor nu én later. Om in deze periode wat meer geluk te brengen naar de harde werkers in de zorg heeft Shoots & More een leuke actie voor iedereen in de zorg. Lees verder voor meer informatie.

Auteur Loes Vrolijk

#shootsvoordezorg

Alle zorgverleners oefenen met hart en ziel hun vak uit. Vooral in deze tijd van het coronavirus moeten zij extra hard werken. Vaak is het voor zorgmedewerkers de waardering die zij krijgen van hun cliënten of collega’s die hen het gevoel geeft dat het werk er écht toe doet. 

Shoots & More vindt dat de medewerkers uit de zorg wat extra waardering verdienen en daarom komen wij met deze actie. Elke zorgmedewerker kan bij Shoots & More een gratis fotoshoot reserveren met de code: IKZORG. De fotoshoot is inclusief een digitale foto. Zo hopen ook wij een bijdrage te leveren aan de waardering voor de zorg. 

Maak een reservering met de code door op onze reserveringspagina te klikken op "giftcard opnieuw invullen". Vervolgens kun je de code IKZORG invullen! De code is geldig bij alle fotoshoots die gereserveerd worden vóór 1 augustus. 

Natuurlijk is het niet alleen belangrijk om de zorg te waarderen, maar heel Nederland kan wel wat extra waardering gebruiken. Daarom hieronder 5 tips om elkaar wat extra te waarderen in deze periode en erna.

Geef een bosje bloemen
Een bosje bloemen geven is altijd een goede manier om wat waardering te laten zien voor een ander. Doe er een kaartje bij met daarop wat je waardeert aan de ander, om het nog specialer te maken.

Bak iets voor elkaar
Bak de favoriete taart, koekje of kook soep of iets heel anders voor de ander. Iets bakken voor elkaar laat zien dat je tijd en moeite steekt in een cadeau voor de ander. Doe er nog een leuk en lief kaartje bij om het af te maken.

Schrijf een brief
Voor velen is het lastig om je emoties uit te spreken. Daarom kun je je waardering voor een ander laten zien door een brief te schrijven. Schrijf over alle dingen die je waardeert aan de ander. Een gegarandeerd succes!

Organiseer een momentje voor jullie samen
Geniet van een momentje samen, ga een rondje wandelen en kletsen. Spreek je waardering uit en gegarandeerd dat de ander zich heel speciaal voelt.

Ga erop uit
Het is altijd leuk om een activiteit te plannen, maar een cadeaubon geven voor de activiteit kan natuurlijk ook. Het kan heel simpel zijn, zoals een wandel of fietstocht, of je kan het wat groter aanpakken. Kom bijvoorbeeld een fotoshoot doen bij Shoots & More om het geluksmoment vast te leggen! Een reservering kan je maken op onze reserveringspagina.

Wil je liever een fotoshoot cadeau geven aan een van je liefste familieleden of vrienden? Koop dan een cadeaubon in onze webshop? Je krijgt nu tijdelijk ook 50% korting op alle cadeabonnen!

Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier

Vaste lage prijs van 49 euro

Iedereen is meer dan welkom