Wie verdient een VIP ‘Love fotoshoot’???

Amber vanDijkActies

Valentijns campagne Shoots & More

Auteur Loes Vrolijk

Heb jij een vriendin die na jaren van vrijgezel zijn de liefde weer heeft gevonden? Is jouw dochter helemaal in de ban van haar nieuwe liefde of straalt jouw buurvrouw van geluk omdat ze eindelijk de ware heeft gevonden? 

Geef hen een love fotoshoot met VIP behandeling cadeau! Meld ze aan voor deze liefdesactie en win!

 

Klik hier voor deelname

De winnaar wint een love fotoshoot op Valentijnsdag (14 februari 2022) in onze nieuwste fotostudio in Utrecht. Tijdens de fotoshoot wordt het stel door ons in de watten gelegd met een heerlijk hapje en een glaasje champagne tijdens een fijn momentje samen. Na de fotoshoot kunnen zij meteen 10 foto's uitkiezen waarvan zij kosteloos de digitale bestanden ontvangen als herinnering aan dit speciale moment*. 

 

Alles is Liefde

Of je nu 3 dagen samen bent of 33 jaar. Liefde kent geen regels, dus deze liefdes fotoshoot ook niet. Wees gewoon jezelf en wij zorgen ervoor dat de romantiek en het plezier van het doek spatten. Jij en je partner voor altijd samen. Op papier vereeuwigd. Als dat geen mooi cadeau of leuk uitje is ter ere van jullie trouwdag of liefdesjubileum, dan weten wij het ook niet meer!


Reserveer hier jouw love fotoshoot


*De winnaar geeft toestemming om beeld en filmmateriaal te delen op website en social media kanalen van Shoots & More