Lentekriebels betekent Lentekorting!

Amber vanDijkActies

Auteur Loes Vrolijk 


Eindelijk de lente komt in zicht! Bij iedereen beginnen de lentekriebels te komen. Het zonnetje begint te schijnen, je hebt meer energie en zin om leuke dingen te ondernemen. Dat betekent.... een knallende actie bij Shoots & More...Lentekriebels!!


In de periode 1 t/m 31 maart 2022 ontvangt iedereen die een fotoshoot reserveert of cadeaukaart bij ons koopt maar liefst 50% korting! In plaats van 49 euro betaal je nu dus slechts 24,50 euro en je krijgt hierbij ook een 30x40 afdruk cadeau. Maar let op de actie geldt alleen in de maand maart 2022.

Deze actie is niet meer geldig


Hoe maak je nu de mooiste lentefoto's? Wij helpen je graag op weg met een aantal tips:

Tip 1: Kleding

Kleren maken de man (of vrouw)! Met de perfecte outfit straal jij het meest op de foto, juist in de lenteperiode. Het is een periode waar kleur weer opbloeit. Wij geven je daarom de tip om kleurige kleding te dragen, zoals: geel, groen, blauw, roze en oranje. Het mag dus lekker knallen! Ons advies is om drukke patronen bij meerdere personen te vermijden. Bij een foto waar je alleen opstaat kan het natuurlijk wel :). 

 Tip 2: Belichting 

Fotograferen in de lenteperiode kan af en toe lastig zijn. Het weer in deze periode is onstabiel, maar het zonnetje zal vaak wel schijnen. Het is daarom belangrijk dat je bij het maken van een foto zorgt voor de juiste belichting. De tip is om bij het fotograferen niet met je rug naar de zon toe te staan, maar dat je de zonnestralen tegemoet lacht. Als je met je smartphone een foto maakt, is er een mogelijkheid om te focussen op een onderwerp of persoon. Dit doe je door op het scherm het onderwerp of persoon aan te tikken. Je ziet vervolgens een zonnetje ontstaan. Je kunt hiermee de belichting aanpassen door het zonnetje omhoog en omlaag aan te passen. Zo pak jij het ideale licht mee voor het perfecte lente plaatje. 

Image

Tip 3: Contrast

Helaas schijnt in de lente het zonnetje niet altijd. Een bewolkte hemel kan ook een prachtig beeld op een foto geven, maar het liefst wil je de schitterende rijke lente kleuren overbrengen op jouw foto. Overbelichting van je foto is een gevaar dat altijd op de loer ligt. Dat is tegenwoordig gelukkig met een goede nabewerking op te lossen. Met Adobe Photoshop kun je het contrast en de kleuren van je foto's net wat mooier maken waardoor jouw foto's dat echte lente gevoel uitstralen. 

Tip 4: Geniet!

De lente is het begin van prachtig weer en de geboorte van jonge diertjes. De perfecte tijd om er met elkaar op uit te trekken en te genieten van al het moois om je heen! Onze tip is leg deze kleine geluksmomentjes vast. Je foto's hoeven niet perfect te zijn als ze maar vastleggen wat jij op dat moment ziet en vooral voelt. 'Capture Happiness'! 

 

Image