Familie vloggers de Bellinga’s op bezoek bij Shoots & More

Amber vanDijkActies

Bellinga's fotoshoot

Auteur Amber Shoots & More heeft bijzondere gasten op bezoek gehad... Kun jij al raden wie?... Familie vloggers Bellinga's zijn bij ons op fotoshoot geweest! Samen met mijn collega Margo hebben wij er een gezellige dag van gemaakt met een fantastisch resultaat. En deze leuke beleving delen wij graag met jullie door middel van 40% korting op een fotoshoot. 


Surprise! 

Had jij het al gezien? Op social media hebben wij het bezoek van de Bellinga's stiekem al een beetje verklapt.. Wij hadden een story geplaats met de vraag of jullie konden raden wie er langs is geweest in fotostudio Zwolle... En ja hoor, veel hadden het goed geraden!! 

Winactie & KORTING

Samen met familie vloggers de Bellinga's willen wij een gezin blij maken met een gratis fotoshoot inclusief alle bestanden. Maar wij vinden het natuurlijk super leuk om jullie allemaal te ontvangen in onze mooie fotostudio's! En daarom willen wij iedereen blij maken met een kleinigheidje. Deze week reserveer je een fotoshoot met 40% korting de code: BELLINGAFOTO. Kom jij ook gezellig langs? Dan zorgen wij voor een feel good fotoshoot!
De Bellinga's

In fotostudio Zwolle hebben wij de fotostudio zoals gewoonlijk mooi klaar gemaakt voor deze gasten. Wij hebben de Bellinga's kunnen verwelkomen met koffie, ranja en... Bossche bollen! Na het gezellig bijkletsen zijn wij de fotostudio ingedoken, daar waar het allemaal gebeurt.. Hier heb ik super leuke foto's kunnen maken van het mooie gezin. 


Image

Gezelligheid

Zoals gewoonlijk was het weer super gezellig tijdens de fotoshoot! Het geluk straalde van hun af en dit is ook terug te zien op de foto's ;). Ongelofelijk knap om te zien hoe de kinderen zo dapper op de foto gingen en poses wisten aan te houden, daar kan ik nog wat van leren hihi! Tussendoor hebben wij heel veel bij gekletst en zo hebben wij elkaar echt een beetje beter leren kennen. Dit was weer een geslaagde fotoshoot in fotostudio Zwolle! Bellin