Blog: Bagel heet jullie welkom!

Loes VrolijkBackstage


Hallo allemaal! Wij willen jullie voorstellen aan onze nieuwe fotograaf, Bagel! Omdat het in september de maand van de dieren is komt Bagel als fotograaf werken bij ons. Lees verder om onze nieuwe fotograaf beter te leren kennen

Loes Vrolijk

Bagel is er helemaal klaar voor! Hij zal ons in de maand september helpen op de vestiging in Breda. Zoals jullie al kunnen zien heeft hij er heel veel zin in en heet hij jullie van harte welkom! Wij houden jullie de maand op de hoogte van de werkzaamheden en avonturen van Bagel bij Shoots & More! Deze avonturen kun je vinden op onze facebookpagina.

Wil je weten wij Bagel in zijn vrije tijd doet? Volg hem dan ook op instagram:@bagel_the_cocker_spanielBagel in zijn vrije tijd:

Share this Post

Loes Vrolijk is CGO (Chief Geluk Officer) bij leukste fotostudio van Nederland. Loes is altijd op zoek naar alledaags geluk. Want zonder dat je er erg in hebt, vliegt het leven voorbij. Op zoek naar geluk, naar die betere baan, naar dat grotere huis, naar die mooiere auto. Sta eens even stil en kijk om je heen, dat is haar boodschap aan Nederland. Dagelijks legt Loes als fotograaf bij Shoots & More dit geluk vast. Voor nu, maar ook voor later. Capture Happiness.