Teamuitje 2018 van team Shoots & More

Loes VrolijkBackstage

teamuitje
In Juli 2018 heeft Shoots & More weer een teamuitje gehad met het hele gezellige team van Shoots & More. Wij vinden teamuitjes belangrijk om jaarlijks te doen om zo de band met collega’s te versterken, maar ook om de nieuwe collega’s kennis te laten maken met de anderen en zo een beetje sfeer te proeven van de verschillende medewerkers. Je kunt van elkaar leren en vooral veel plezier maken!
Auteur Loes Vrolijk

Dit jaar is het hele team naar het strand van Den Haag geweest. We zijn begonnen met een stukje varen in de buurt. Het was erg lekker weer en dus was dit onwijs leuk om te doen.

Blog
Toen we daar van terugkwamen was het wel tijd voor wat actievers. Met zijn allen hebben we 4 teams gemaakt en toen hebben we zeskamp gespeeld. Met de 4 teams zijn we allemaal fanatiek bezig geweest alle 6 de kampen te spelen. Het ging er heftig aan toe! Dat was pas echt teambuilding.
teamuitje blog blog
  Om de gezellige sfeer te behouden zijn we toen ook nog gaan ziplinen. Het hele team deed gezellig mee, je moet het maar durven!
  Image
  Om de gezellige dag goed af te sluiten en de energie weer een beetje bij te tanken hebben we toen genoten van een heerlijke BBQ. Dat hadden we tenslotte wel verdiend!
  teamuitje
  Al met al dus een hele gezellige en vooral sportieve dag. We hebben veel lol gehad met zijn allen, veel gelachen en mooie foto’s kunnen maken. Het eten was heerlijk en de collega’s zijn fantastisch. Heerlijk om in zo’n mooi team te werken. Het was een geslaagde dag!
  teamuitje
  Over Shoots & More
  Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
  De fotosessie duurt drie kwartier
  Vaste lage prijs van 39 euro
  Iedereen is meer dan welkom