Studio uitgelicht: Eindhoven

Loes VrolijkBackstage

Amber de Jonge fotograaf fotoshoots

Iedere maand zetten wij 1 van onze fotostudio's in de spotlight. Deze maand vertellen wij je graag iets meer over onze fotostudio in Eindhoven.

Auteur Loes Vrolijk

Onze geschiedenis: 
Shoots & More Eindhoven is de zevende fotostudio van Shoots & More. Na Den Bosch, Arnhem, Haarlem, Den Haag, Breda en Amersfoort was ook Eindhoven aan de beurt om happiness te verspreiden. Ben je op zoek naar een fotograaf Eindhoven? Dan ben je bij ons aan het goede adres. 

De fotostudio is geopend in de zomer van 2018. Het concept van Shoots & More stond al vast. Dit is allemaal begonnen 2010. Terwijl de meeste mensen fotoshoots als iets functioneels zagen, vonden wij het tijd voor een andere benadering. Het draait niet alleen om het mooiste eindresultaat, het gaat om de totale belevenis. Hoe word je ontvangen? Heeft iedereen het naar zijn zin? Volgens Shoots & More moet portretfotografie vooral leuk zijn. Meer weten over onze werkwijze? Kijk dan hier

Meet vestigingsmanager Amber:
Amber is vestigingsmanager en portretfotograaf bij Shoots & More Eindhoven. Sinds 1 augustus 2018 is ze bezig met happiness te verspreiden als fotograaf in Eindhoven.

Een paar fun facts over Amber: 

1. Amber werkte eerst als fotograaf in Breda, maar is nu vestigingsmanager van haar eigen studio in Eindhoven.
2. Amber neemt jullie mee in haar vlogs voor het Shoots & More YouTube kanaal! Abonneer om te zien waar we mee bezig zijn.
3. Spaghetti zou ze nooit snijden. Spaghetti moet je slurpen!
4. Ze houdt ervan om lekker gek te doen! Het maakt Amber niets uit of dat voor of achter de camera is.
5. Ze speelt hockey in de Dames 10 van hockeyclub Oranje-Rood.
6. Amber heeft heel hard geklust om de studio in Eindhoven er tip top uit te laten zien.

Ontdek de stad
Eindhoven is een mooie, moderne stad met een rijk arbeidersverleden. Uitgegroeid tot Brainport van de wereld. Het is super leuke stad om een dagje naar toe te gaan. Wij hebben wat leuke dingen uitgezocht die je kunt gaan doen wanneer je in Eindhoven bent. Alles is helemaal te combineren met een fotoshoot in Eindhoven!

Down Town Gourmet Market: Bij Down Town Gourmet Market komen verschillende keukens samen: 500 zitplaatsen, twee centrale barren en daaromheen 21 verschillende foodconcepten. De inrichtting is stijlvol en heeft een open zithoek. Echt een bezoekje waard!

Van Abbemuseum: Het Van Abbemuseum in Eindhoven is een museum voor moderne en hedendaagse kunst, met topstukken van onder meer René Daniëls, Marlene Dumas, El Lissitzky en Pablo Picasso. Het is echter meer dan een schatkist, gevuld met prachtige kunst, het is ook een laboratorium waar je kunt experimenteren, proberen en ontdekken.

Strijp-S: Strijp-S is het creatief en cultureel hart van Eindhoven. Zonder Philips was Eindhoven nu misschien nog steeds een verzameling van een paar kleine dorpjes. Door de grote werkgelegenheid die het bedrijf schiep, maakte Philips het kleine dorp Eindhoven groot. Maar juist het vertrek van het bedrijf naar Amsterdam en allerlei andere plekken over de hele wereld, heeft er voor gezorgd dat het voormalige industrieterrein Strijp-S opnieuw tot bloei komt.Strijp-S is the place to be in Eindhoven voor shopping en inspiratie.

Enthousiast geworden om eens langs te komen in de fotostudio in Eindhoven? Maak dan nu hier een reservering!


moodboard Shoots and More
Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier
Vaste lage prijs van 39 euro
Iedereen is meer dan welkom