Teamuitje!

Loes VrolijkBackstage

teamfoto Shoots & More

Afgelopen week was het dan weer zo ver. Het jaarlijkse teamuitje van Shoots & More! Op deze dag komt het hele team bij elkaar, en dat is nogal wat. Met acht vestigingen komen we uit alle hoeken van Nederland. En het was nog wel even spannend, want wat we gingen doen was nog een verrassing.

Auteur Loes Vrolijk

We werden verwacht bij Fort Events op Fort Vechten Utrecht. Hier gingen we een 3 uur (!) durende escape room doen. Voor we daarmee begonnen was het eerst nog even tijd om elkaar beter te leren kennen. Omdat alle fotostudio's verspreid zitten door het hele land, kunnen we helaas niet dagelijks bij elkaar op de koffie. Met een nieuwe fotostudio in Zwolle erbij, was dit het perfecte moment voor een kennismakingsbingo.


Image

Na de kennismakingsbingo was het tijd voor de Escape Room. We werden in zes groepen verdeeld en gingen de strijd tegen elkaar aan. De groep die als eerste de slot-opdracht wist te behalen en daarmee de meeste punten had, was de winnaar! En hier zijn ze dan, de winnaars:


Image

Na de Escape Room was het tijd voor een overheerlijke barbeque. Er stonden heerlijk gebakken hamburgers, zalm, saté- en garnalenspiezen voor ons klaar. Er was meer dan genoeg voor iedereen en we hebben heerlijk gegeten. Daarna nog even uitbuiken, nagenieten en toen was de leuke dag helaas alweer voorbij.


Image

Bedankt team Shoots & More voor de fantastische dag! En bedankt Fort Events voor het mogelijk maken van dit te gekke uitje!


Image
Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier
Vaste lage prijs van 39 euro
Iedereen is meer dan welkom