Studio uitgelicht: Zwolle

Loes VrolijkBackstage

Zwolle, fotostudio, fotoshoot, shoot, fotograaf

Iedere maand zetten wij 1 van onze fotostudio's in de spotlight. Deze maand vertellen wij je graag iets meer over onze fotostudio in Zwolle.

Auteur Loes Vrolijk


Nieuwe fotostudio
De nieuwe fotostudio van Shoots & More in Zwolle is alweer de achtste (!) en meest noordelijke studio. Sinds 29 mei verspreidt Shoots & More ook happiness in Zwolle en de noordelijke provincies. En dat doen we maar al te graag!


Kersvers team
Bij een nieuwe fotostudio hoort uiteraard een nieuw team van enthousiaste fotografen. Het wordt hoog tijd om ze aan je voor te stellen. Deze leuke dames maken er hun missie van om jouw fotoshoot tot een fantastisch resultaat te brengen.


Image

Dit is Jet. Wanneer zij een vrije dag of een momentje rust heeft, pakt ze er maar al te graag een leuk boek bij. Tijdens haar studie fotografie heeft ze stage gelopen in Ierland, hoe gaaf is dat? Gastvrijheid zit bij Jet in hart en nieren. Naast haar baan als fotograaf bij Shoots & More werkt ze ook nog in de horeca! Een echte duizendpoot.


Image

Ontmoet Danique. Zij is, naast fotografie, gek op reizen en alles wat daarmee te maken heeft. Ook Danique is naast fotograaf bij Shoots & More werkzaam in de horeca. Een kopje koffie tijdens de fotoshoot? Dat is dus geen probleem!


Image

En als laatste, maar zeker niet de minste, is het tijd om Jessica voor te stellen. Ook Jessica is naast haar baan als fotograaf bezig met allerlei andere activiteiten. Jessica is namelijk oppas en ze helpt daarnaast graag een handje bij haar moeder, die juffrouw is in de kleuterklas. Het is dus geen verrassing dat Jessica dol is op kids fotoshoots! Voordat ze als fotograaf bij Shoots & More ging werken, heeft ze bij een escape room gewerkt. Dat maakt het nog grappiger dat ze zelf nooit uit zo'n escape room zou kunnen ontsnappen.


 

Ontdek de stad
Zwolle is een prachtige stad waarin je het historische verleden bijna kunt proeven. Daarnaast is er prachtige natuur te zien, de perfecte stad voor een lekker dagje uit!

Museum de Fundatie: Het Museum de Fundatie in Zwolle is het museum voor beeldende kunst, waar ook Kasteel het Nijenhuis in Heino bij hoort. Sinds 2013 is het museum uitgebreid met de ontzettend herkenbare bolvormige expositieruimte op het dak van het gebouw. Onder andere worden in Museum de Fundatie werken van Vincent van Gogh, Karel Appel, Jan Cremer, William Turner en Jan Toorop tentoongesteld.

Sassenpoort: De Sassenpoort is een stukje historisch erfgoed. Deze stadspoort in de stadsmuur van Zwolle is al in het begin van de 15e eeuw gebouwd als onderdeel van de stadsverdedigingswerken. Het is de enige geheel bewaard gebleven poort van de stadsmuur. Een must-see als je in Zwolle bent!

Zwolse natuur/rondvaart: Zwolle staat bekend als de groenste gemeente van Nederland en heeft dit echt te danken aan de vele parken die er te vinden zijn. Een aantal van deze parken zijn gelegen aan de Zwolse grachten, wat zorgt voor een idyllisch plaatje. Er zijn tal van mogelijkheden om lekker een dagje te varen door Zwolle. Niet zo’n zin in natte voeten? Dan kun je altijd in één van de 33 prachtige parken gaan liggen die Zwolle te bieden heeft.

Enthousiast geworden om eens langs te komen in de fotostudio in Zwolle? Maak dan nu hier een reservering voor jouw fotoshoot!

Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier
Vaste lage prijs van 39 euro
Iedereen is meer dan welkom