Fotostudio en fotograaf uitgelicht: Den Haag

Loes VrolijkBackstage

Wij willen graag 1 van onze fotostudio's in de spotlight zetten. Deze keer vertellen wij je graag iets meer over onze fotostudio en fotograaf in Den Haag. Ontmoet Nazaré, onze fotograaf uit Den Haag.

Auteur Loes Vrolijk

Even voorstellen
Hoi, welkom! Mijn naam is Nazaré en ik ben al iets meer dan 1,5 jaar fotograaf bij de fotostudio in Den Haag. Den Haag is de leukste fotostudio van Shoots & More, mede omdat wij een super gezellig team hebben! Ik kom zelf uit Den Haag en ken de stad op mijn duimpje. Ik ben 28 jaar geleden geboren in Londen. Ik ben half Engels en half Zuid-Afrikaans, maar ik ben opgegroeid in Nederland. 

Geboren voor het vak
Al mijn hele leven sta ik met een camera in mijn handen en fotografeer ik het liefste de prachtige natuur. In mijn vrije tijd ben ik dus ook te vinden in de natuur of in een goed boek. Mijn grootste vriendje is Tennyson (een bruine labrador), die graag fotomodel speelt als we een rondje gaan wandelen.

Capture Happiness
Het allerleukste aan mijn werk als fotograaf in Den Haag is toch wel dat ik de bijzondere momenten van mensen vast mag leggen. Ik voel me soms zo dankdaar als ik bij die momenten aanwezig mag zijn. Ik raad echt iedereen aan om een fotoshoot te komen doen bij mij in de fotostudio of om zelf fotograaf te worden. Hopelijk zie ik je snel voor een kopje koffie en een fotoshoot!

Maak snel je reservering op de website.

Meer weten over de fotostudio in Den Haag?
Op deze pagina vind je alle informatie over de fotostudio en leuke tips die je voor of na je fotostudio bezoek kan doen.

Wist je namelijk dat je heerlijk kan eten in de binnenstad, vlak bij de fotostudio? Op een paar minuten lopen ligt Plein Den Haag, met diverse restaurants, cafe's en clubs. Op 10 minuten loopafstand vind je restaurant INSTOCK, waar je dagelijks terecht kan voor heerlijk eten. Ook ligt Madurodam op een rijafstand van 15 minuten van de fotostudio vandaan. Zo heb je een compleet dagje uit! 

 

Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier
Vaste lage prijs van 39 euro
Iedereen is meer dan welkom