Kim Feenstra en Shoots & More zetten zich in voor Serious Request in Breda

Loes VrolijkDo Good

Kim Feenstra gast fototograaf bij Shoots & More
NOG ENKELE PLAATSEN VRIJ !
Vandaag is de grote dag! Kim Feenstra komt speciaal naar Breda om jou op de foto te zetten. We hebben nog enkele plaatsen vrij, dus schroom niet om aan te sluiten. Ben je tussen 18.00u en 20.00u in het hartje van Breda? Kom langs bij Shoots & More in de Nieuwstraat 10 (2min. van het Glazenhuis)en laat je fotograferen!
Fotomodel, actrice én sinds kort ook fotograaf, Kim Feenstra en Shoots & More zetten zich ook dit jaar weer in voor het rode kruis tijdens Serious Request 2016 in Breda.

Auteur: Loes Vrolijk

Kim heeft haar skills als fotograaf aan het grote publiek laten zien tijdens het RTL4 programma ‘Het perfecte plaatje’. Ze heeft vele andere BNers verslagen en wist zelfs de finale te halen.

Jij kan door Kim Feenstra op de foto worden gezet! Voor Serious Request zal Kim Feenstra eenmalig haar fotografiekunsten laten zien in de glazen fotostudio en jou, je familie of vrienden op z’n mooist op de foto zetten.

Een portret van Nederlands
populairste fotografe


Op 21 december betreed Kim Feenstra de glazen fotostudio in hartje Breda. Iedereen kan een portret laten maken door Nederlands populairste fotografe.

Voor € 20.- maakt Kim een portretfoto. Dit kan voor jou alleen zijn, met je vrienden, familie of kennissen, leuk voor de kerst. Alles is mogelijk. De prijs is per groep en de mooiste foto wordt 30x40cm afgedrukt en krijg je mee naar huis. De foto wordt natuurlijk ook door Kim zelf gesigneerd.

Het volledige bedrag wordt gedoneerd aan
Serious Request.

Meer informatie over de actie

Fotocredits: Kim Feenstra & William Rutten

Deel de fotografie tips

Loes Vrolijk is CGO (Chief Geluk Officer) bij leukste fotostudio van Nederland. Loes is altijd op zoek naar alledaags geluk. Want zonder dat je er erg in hebt, vliegt het leven voorbij. Op zoek naar geluk, naar die betere baan, naar dat grotere huis, naar die mooiere auto. Sta eens even stil en kijk om je heen, dat is haar boodschap aan Nederland. Dagelijks legt Loes als fotograaf bij Shoots & More dit geluk vast. Voor nu, maar ook voor later. Capture Happiness.