Aftermovie Kim Feenstra in actie bij Shoots & More

Loes VrolijkDo Good

4829,25 euro voor Serious Request!

Wat een top prestatie van Kim Feenstra en Shoots & More ! Samen is er €4829,25 opgehaald met het maken van mini fotoshoots en met een veiling item. De teller van de glazen fotostudio staat op €4829,25.-

Auteur: Loes Vrolijk

Na de succes actie, het wereld record meeste selfies in een uur, zetten Kim Feenstra en het team van Shoots & More zich wederom in voor Serious Request. In Breda weden er 78 mini fotoshoots gehouden. Iedereen kon een professionele foto laten maken door fotograaf Kim Feenstra, bekend van o.a. RTL4’s ‘Het perfecte plaatje’.
De acties rond de glazen fotostudio van Shoots & More zijn nog niet voorbij. Je kunt nog bieden op een unieke fotoshoot van Kim Feenstra op de veiling van 3FM Serious Request.


3FM Serious Request zet zich in 2016 in voor slachtoffers van een stille killer: longontsteking.

Longontsteking is wereldwijd de dodelijkste infectieziekte voor kinderen van 5 jaar en jonger. Het doodt meer kinderen dan hiv en aids, malaria en mazelen bij elkaar opgeteld. Elk jaar sterven meer dan 900.000 jonge kinderen aan een longontsteking. Dat zijn bijna 2.500 kinderen per dag. Een longontsteking is erg gevaarlijk, maar hoeft niet dodelijk te zijn. Met de juiste middelen en kennis is longontsteking eenvoudig te voorkomen en te behandelen. Zo vanzelfsprekend als dit is in Nederland, zo groot is het gebrek hieraan in de meeste ontwikkelingslanden.


Kim Feenstra en Shoots & More in actie voor Serious Request 2016 in Breda

Kim Feenstra in actie tijdens Serious Request 2014 in Haarlem. Kim en Shoots & MOre verbraken het wereld uurrecord meeste selfies.

Fotocredits: Kim Feenstra & 3FM Bullet-Ray

Deel de fotografie tips

Loes Vrolijk is CGO (Chief Geluk Officer) bij leukste fotostudio van Nederland. Loes is altijd op zoek naar alledaags geluk. Want zonder dat je er erg in hebt, vliegt het leven voorbij. Op zoek naar geluk, naar die betere baan, naar dat grotere huis, naar die mooiere auto. Sta eens even stil en kijk om je heen, dat is haar boodschap aan Nederland. Dagelijks legt Loes als fotograaf bij Shoots & More dit geluk vast. Voor nu, maar ook voor later. Capture Happiness.