Shoots & More zoekt leukste team van Nederland

Loes VrolijkDo Good

Shoots & More gaat het allerleukste team van Nederland sponsoren, lees hieronder wat je moet doen om door Shoots & More gesponsord te worden en wat wij het team bieden

Auteur Loes Vrolijk

Shoots and More is opzoek naar het leukste team van Nederland om volgend seizoen te gaan sponsoren. Het maakt niet uit of dit een voetbal, hockey, tennis, basketbalteam of een andere sport is. Als het maar het leukste team van Nederland is!

Waarom Shoots & More het leukste team van Nederland wil sponsoren?:
1.Happiness: Shoots & More staat voor capture happiness. Wij vinden het belangrijk om te ondersteunen waar jij gelukkig van wordt.
2. Teamgevoel: Bij Shoots & More staat het teamgevoel centraal, wij willen samen iets bereiken. Wij willen het teamgevoel dan ook steunen en aanmoedigen. Together everyone achieves more!
3. Betrokkenheid: Wij willen graag midden in de samenleving staan het voetbalveld is, net als bij Shoots & More, een plek waar families samen komen. Wij willen graag betrokken zijn bij de families, ook buiten de studio!

Wat zit er in het Shoots & More sponsor pakket?:
1. Tenue: Een teamtenue voor het gehele team dit bestaat uit een shirt, een broekje of rokje en sokken.
2. Originele teamfoto: Een hele gave teamfoto voor het hele team ter waarde van €250,- euro. Hierbij krijg je de teamfoto afgedrukt om in jullie clubhuis te hangen!
3. Helden foto: Iedereen uit het team, mag op de foto als zijn/haar held. Dus een stoere foto als Messi, Nadal of Naomi van As.

Wat moet je doen? Reageer onder dit bericht of stuur een mailtje naar: leuksteteam@shootsandmore.nl en laat ons weten waarom jullie het leukste team van Nederland zijn, en waarom jullie dit sponsorpakket moeten winnen!

Deel dit verhaal

Ieder bezoek aan de fotostudio bevat een uniek verhaal. In de rubriek ‘studio stories’ vertellen de gasten van Shoots & More over hun bezoek aan de fotostudio en de reden daarvoor.