Shoots & More voor NLdoet!

Loes VrolijkDo Good

Shoots & More heeft de handjes uit de mouwen gestoken tijdens het grootste vrijwilligersevent van Nederland, NLdoet!

Auteur Loes Vrolijk

Afgelopen weekend was de grootste vrijwilligersactie van heel Nederland. Ook het team van Shoots & More heeft zich dit weekend ingezet en de handen uit de mouwen gestoken. Wij zijn deze dag bezig geweest om de kaboutertuin helemaal lente klaar te maken! De kaboutertuin maakt onderdeel uit van het De Vlindertuin, een peuterspeelzaal en kinderopvang in Uden.

Door middel van mozaïeken, schilderen en tuinieren hebben wij samen met de andere vrijwilligers ervoor gezorgd dat de Kaboutertuin weer helemaal kleurrijk en lente klaar is voor de peuters en kleuters.

Wij zetten ons graag in voor dit soort acties, Shoots & More vindt het belangrijk dat we elkaar een beetje helpen. Zodat we samen de wereld een stukje mooier kunnen maken. Daarom vonden wij het heel leuk en bijzonder om mee te mogen helpen met deze geslaagde actie!

Hieronder een aantal foto's van het team dat druk bezig was in de kaboutertuin. De moestuin is weer aangevuld, er hangen overal weer gezellige plantjes, het schuurtje heeft een opfrisbeurt gekregen en de saaie, betonnen bank is vrolijk gemozaïekt!

Image Image Image Image Image