Wij delen geluk uit tijdens happinessday

Loes VrolijkDo Good

20 maart was het internationale happiness day, wij van Shoots & More zijn elke dag bezig Nederland een stukje gelukkiger te maken en wilde ons dan ook deze dag inzetten om geluk uit te delen. Dit keer deden wij dit niet door het maken van fotoshoots, maar op een andere manier. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Auteur Loes Vrolijk 

Wij delen geluk uit!
Wij zijn het hele jaar bezig met geluk, ons doel is dan ook om Nederland een stukje gelukkiger maken. Daarom konden wij natuurlijk tijdens nationale happinessday niet stil blijven zitten. 

Bossche bollen
De dag begon in Den Bosch. Op happiness day wilde wij mensen op een bijzondere manier gelukkig maken. Normaal maken wij mensen gelukkig met een fotoshoot, maar vandaag maken wij mensen blij met een Bossche bol. Een Bossche bol is het gebakje uit Den Bosch. Shoots & More is van oorsprong een Brabants bedrijf en wij wilde mensen dan ook gelukkig maken met het beste gebakje van Brabant. Want daar wordt toch iedereen gelukkig van?


Het polderhuis
Ook zijn we langsgegaan bij het polderhuis. Dit is een bejaardenhuis waar ook dagbesteding aanwezig is. Onder het genot van een Bossche bol hebben zij trots hun werk van de dag laten zien en hebben we zelfs met z'n alle nog zoete lieve Gerritje gezongen.


Op naar Haarlem
Met een flinke lading Bossche bollen kwamen wij aan in Haarlem. Haarlem was de stad waar zijn begonnen met het uitdelen van de bollen. Het heerlijke weer zorgde ervoor dat er veel mensen lekker zaten te genieten van het zonnetje buiten. Dit alleen al zorgt natuurlijk voor een flinke dosis geluk, maar met een lekkere Bossche bol erbij maakt je dag toch wat beter. De bollen vlogen eruit, we hebben iedereen een heerlijke bol gegeven. Van de postbodes en bouwvakkers die hard aan het werk zijn tot de toeristen die genieten van een gezellig dagje Haarlem. 

Vlog
Deze happiness day hebben we natuurlijk voor jullie vastgelegd. Onze samenwerker Amber was de gehele dag mee als vlogster en heeft hier een super leuke vlog van gemaakt. Dus ben jij benieuwd hoe deze dag was? Kijk dan ook de vlog 


Image
Image
Image
Image
Image