Geef vrijheid door

Loes VrolijkDo Good

Het is het weekend van 4 en 5 mei. Tijdens deze dagen staan we stil bij de oorlogsslachtoffers en de vrijheid vieren die we vijf oorlogsjaren kwijt zijn geweest. Het Nationaal Comité 4 en 5 mei heeft de campagne “Geef vrijheid door” gelanceerd. Wij dragen ons speldje bij!

Auteur Loes Vrolijk

In de periode van 28 april tot en met 5 mei steunen wij deze campagne door het bijbehorende speldje zichtbaar op te spelden. Vrijheid is iets wat wij ontzettend belangrijk vinden, wij worden daar namelijk ontzettend blij van. We vinden het belangrijk dat iedereen in vrijheid kan leven en hier willen we even extra bij stilstaan.

Wij hebben er onze missie van gemaakt om Nederland steeds een stukje gelukkiger te maken. Nu doen we dat door stil te staan bij de vrijheid die we hebben en deze door te geven aan onze gasten. Het is namelijk ook belangrijk om eens stil te staan bij wat je wel hebt! Hoe geniet jij van je vrijheid?

Wil je meer weten over de campagne? Neem dan een kijkje op de website van het Nationaal Comité 4 en 5 mei

Image
Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier
Vaste lage prijs van 39 euro
Iedereen is meer dan welkom