Shoots & More gaat op groen

Amber vanDijkDo Good

Green Friday bij Shoots & More

Op vrijdag 26 november 2021 gaat Shoots & More op groen. Wij willen ons als bedrijf inzetten voor een groenere aarde en kiezen er daarom voor niet mee te doen aan de overconsumptie op Black Friday. Om onze bijdrage aan een beter milieu te leveren op deze speciale dag zetten wij de temperatuur van de verwarming een graadje terug. Om onze bijdrage aan een beter milieu te leveren op deze speciale dag zetten wij de temperatuur van de verwarming een graadje terug.

Auteur Loes Vrolijk

Shoots & More steunt diverse maatschappelijke initiatieven en zet mens en milieu centraal bij het ondernemen. We dragen actief bij aan een betere wereld, zodat de generaties na ons het ook nog goed hebben. Dit doen we niet alleen, want samen bereik je meer dan alleen. Wij proberen op zoveel mogelijke manieren ons steentje bij te dragen aan een duurzamere wereld.

Samen met Trees for All planten we bomen om de aarde te vergroenen en onze CO2 voetafdruk te verkleinen. Trees for All investeert in een groene en gezonde aarde door wereldwijd bos te planten en te herstellen. Ook zet Trees for All zich in voor een gezonder klimaat, herstel van het ecosysteem en de biodiversiteit en armoedebestrijding in de wereld. Door deze samenwerking compenseren we voor de fotoafdrukken in onze vestigingen. Ook stimuleren we het gebruik van het openbaar vervoer en de fiets binnen onze organisatie. Dit draagt bij aan een duurzame wereld en zo investeren we in de toekomst.

 

Voor meer informatie over Trees for All klik hier.  

Green Friday
Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier

Vaste lage prijs van 49 euro

Iedereen is meer dan welkom