Met mijn camera schrijf ik dagelijks een stukje geschiedenis

Loes VrolijkFotografie

Fotograaf Loes Vrolijk
Een foto is een vastgelegd moment van een plaats, persoon of situatie. Vaak wordt er op bijzondere momenten zoals de geboorte kinderen, een huwelijk en een droomreis volop gefotografeerd. Een foto van een heel mooi moment kan datzelfde, happiness gevoel van toen weer naar boven halen.

Auteur Loes Vrolijk

De waarde van een foto neem naarmate de tijd verstrekt alleen maar toe. Een foto van je opa en oma is nu al heel veel waard. Maar hoe langer je hem bewaard, hoe meer de foto je mee terug in de tijd neemt, naar dat bijzondere moment.

Een foto zorgt voor een tijdreis in emoties, beleving en gevoel. Dat is iets bijzonders. Wat een foto kan betekenen kan een enorm effect hebben op jou, je vrienden, familie of wie dan ook. Vergeet dan ook niet zo nu en dan je camera er bij te pakken. Het is niet alleen voor het moment zelf leuk, maar de emotie, het gevoel en de beleving leven voort in de foto. Die kun je later, door er een blik op te werpen, weer herbeleven.

Fotograferen is dan ook geen werk voor mij, met mijn camera schrijf ik dagelijks een stukje geschiedenis.

Loes Vrolijk
CGO (Chief Geluk Officer)

  • Opa en Oma in de fotostudio
  • Kinderfotografie
  • fotoshoot gezin

Deel dit verhaal

Loes Vrolijk is CGO (Chief Geluk Officer) bij leukste fotostudio van Nederland. Loes is altijd op zoek naar alledaags geluk. Want zonder dat je er erg in hebt, vliegt het leven voorbij. Op zoek naar geluk, naar die betere baan, naar dat grotere huis, naar die mooiere auto. Sta eens even stil en kijk om je heen, dat is haar boodschap aan Nederland. Dagelijks legt Loes als fotograaf bij Shoots & More dit geluk vast. Voor nu, maar ook voor later. Capture Happiness.