Een wereld vol liefde, Valentijnsblog

Loes VrolijkFotografie

Romantische fotografie
Het is bijna weer zo ver de meest romantische dag van het jaar is in het zicht; Valentijnsdag! De dag dat in Nederland alles draait om de liefde,de dag dat stille liefdes verrast worden met een liefdesverklaring en de dag dat geliefden de liefde voor elkaar op een speciale manier uiten.

Blogger Fotograaf: Loes Vrolijk

De liefde wordt over de hele wereld gevierd. Zo is er in Rome op 14 februari een speciale liefdes marathon, geven de vrouwen in Japan chocolade aan de mannen en in Catalonië worden verschillende festiviteiten georganiseerd.

Dat liefde over de hele wereld een belangrijke rol speelt, viel ook de Argentijnse fotograaf Ignacio Lehmann op. Hij maakte een fotoreportage van verschillende verliefde stelletjes die elkaar een kus geven. Hij reisde door 12 verschillende landen om zijn reportage compleet te maken. Hij wilde laten zien wat liefde met mensen doet en hoe mooi liefde is, ongeacht hun huidskleur, seksualiteit of religie. Inmiddels heeft hij al meer dan 100 foto’s van kussende stelletjes en heeft veel succes met zijn reportage. Hij heeft al veel publicaties en meer dan een miljoenvolgers op zijn Facebook pagina.

Hieronder een selectie van Ignacio Lehmann mooiste foto’s uit zijn 100 World Kisses reportage.

Willen jij nu ook jullie liefde op een speciale manier vast laten leggen zoals hieronder? Dan kan dit natuurlijk bij Shoots & More. Om de fotoshoot nog romantischer en bijzonderder te maken bieden wij een speciale Valentijnsshoot.

Share this Post

Loes Vrolijk is CGO (Chief Geluk Officer) bij leukste fotostudio van Nederland. Loes is altijd op zoek naar alledaags geluk. Want zonder dat je er erg in hebt, vliegt het leven voorbij. Op zoek naar geluk, naar die betere baan, naar dat grotere huis, naar die mooiere auto. Sta eens even stil en kijk om je heen, dat is haar boodschap aan Nederland. Dagelijks legt Loes als fotograaf bij Shoots & More dit geluk vast. Voor nu, maar ook voor later. Capture Happiness.