Een romantische herinnering voor altijd, Valentijnsblog

Loes VrolijkFotografie

Valentijnsdag komt steeds dichterbij en heel Nederland is druk bezig met het plannen van een romantische dag samen met hun geliefde. Om nog eens extra weg te zwijmelen tijdens deze tijd van het jaar hebben wij een ontroerende fotoreportage van het 82 jarige koppel Dorothy en Donald Lutz die ook wel liefkozend Nina en Gramps genoemd worden.

Blogger Fotograaf: Loes Vrolijk

Nina en Gramps zijn inmiddels 64 jaar getrouwd en nog steeds stapelverliefd op elkaar. Elk jaar vieren ze nog trouw hun jubileumdag en denken ze met veel liefde terug aan deze dag. Nina en Gramps hebben alleen niet zoveel tastbare herinneringen van hun trouwdag. De fotograaf die Nina en Gramps hadden ingehuurd voor hun trouwdag heeft het stel maar 1 trouwfoto toegestuurd en was daarna onvindbaar.

Hier wilde hun kleindochter Lauren iets aan doen. Lauren gaf haar opa en oma een onvergetelijk cadeau. Een fotoshoot met als thema ’s werelds hartverwarmende animatiefilm: Up. Lauren wilde de liefde van haar opa en oma nog eens extra vieren en die liefde op een leuke, ontroerende manier vastleggen.

De fotoshoot van Nina en Gramps ging viral en zoals een echte opa en oma beaamd hebben zij aan hun kleindochter Lauren gevraagd deze voor hen te printen, zodat zij de reacties ook konden lezen.

Wil jij nu ook samen met je geliefde een leuke, romantische fotoshoot? Een mooie herinnering vastleggen op een originele manier? Dit kan natuurlijk bij Shoots and More.

Share this Post

Loes Vrolijk is CGO (Chief Geluk Officer) bij leukste fotostudio van Nederland. Loes is altijd op zoek naar alledaags geluk. Want zonder dat je er erg in hebt, vliegt het leven voorbij. Op zoek naar geluk, naar die betere baan, naar dat grotere huis, naar die mooiere auto. Sta eens even stil en kijk om je heen, dat is haar boodschap aan Nederland. Dagelijks legt Loes als fotograaf bij Shoots & More dit geluk vast. Voor nu, maar ook voor later. Capture Happiness.