Blog: Alle voordelen van de lente

Loes VrolijkFotografie

Het is weer bijna voorjaar, de lente begint 20 maart. Na een lange winter is de vrolijke lente altijd weer een verademing. Lammetjes, lekker buiten eten, een voorzichtig zonnetje en prachtige bloemenvelden. Wij hebben er in ieder geval erg veel zin in. Laat die lente maar komen! Hieronder lees je waarom wij zo ontzettend fan zijn van de lente.

Loes Vrolijk


Waarom wij niet kunnen wachten tot het lente is:

Let the sun shine!: Inmiddels hebben we het wel een beetje gehad met de kou en de regen. Laat de kou maar plaats maken voor zonneschijn en wat hogere temperaturen. En wie krijgt er nu geen energieboost van het zonlicht?

Kleur: Het straatbeeld verandert van zwart en grijs naar pasteltintjes en felle kleurtjes. Niet alleen door de outfits van de voorbijgangers, maar ook door de krokusjes die boven het gras uitkomen en bomen die weer mooie kleuren krijgen.

Langer licht: Het is langer licht, dus hoef je niet meer in het donker naar je werk en in het donker terug naar huis. En zeg nou zelf is het niet veel makkelijker om op te staan met een beetje zonneschijn?

De mooiste foto’s: In de lente worden de mooiste foto gemaakt. Iedereen is vrolijk en de zon zorgt voor mooi licht. Check op instagram het account: @PNH_ Dit is dus echt een perfect account voor de lente. Volop bloemen, maar ook inspiratie om tussen bloesem te poseren.

Pasen: Het is weer bijna pasen, en dus tijd voor een gezellig paasontbijt. En al vier je geen pasen deze feestdag heeft toch iets waar iedereen van kan genieten: chocolade paaseitjes, jammie.

Terrassen: We kunnen weer lekker op het terras zitten zonder jas, genieten!

Pasgeboren dieren: Schattige kuikentjes die net uit hun ei komen, lammetjes die voor het eerste op te staan. Het hoort allemaal bij de lente. Dus op naar de kinderboerderij.

Bloemen: In de lente komen de eerste bloemen boven de grond en krijgt alles meer kleur. Met een lenteboeket haal je de zon in huis en verdrijf je winterse luchtjes.

Share this Post

Loes Vrolijk is CGO (Chief Geluk Officer) bij leukste fotostudio van Nederland. Loes is altijd op zoek naar alledaags geluk. Want zonder dat je er erg in hebt, vliegt het leven voorbij. Op zoek naar geluk, naar die betere baan, naar dat grotere huis, naar die mooiere auto. Sta eens even stil en kijk om je heen, dat is haar boodschap aan Nederland. Dagelijks legt Loes als fotograaf bij Shoots & More dit geluk vast. Voor nu, maar ook voor later. Capture Happiness.