‘Ik kom noooit meer met jou spelen!’

Loes VrolijkNieuws

Omdat we elkaar al bijna 50 jaar kennen, vonden we het tijd om eens een leuke fotoshoot samen te doen. De vorige foto waar we samen op staan dateert uit de jaren 60!

Het verhaal van Ineke van Zwam uit Westervoort

Ik vond mezelf (destijds al vier jaar en één dag naar de kleuterschool geweest) groot genoeg om buiten onze tuin te spelen, ik ging op onderzoek uit. Toen ik eindelijk thuis kwam en mijn moeder bezorgd vroeg waar ik geweest was, vertelde ik dat ik een meisje was tegengekomen. Het meisje had ook een hondje vertelde ik, alleen of het hondje nu Lucy of Loesje heette wist ik niet meer. Inmiddels weet ik het! Lucy en ik zijn vanaf die dag onafscheidelijk geweest. Ook al was er wel eens een onenigheid of ruzie, zeiden we: ‘Ik kom noooit meer met jou spelen!’, uiteindelijk duurde dat hooguit een uurtje. Daarna was het altijd weer goed.

Toen ik ging trouwen wilde ik graag dat Lucy mijn getuige zou zijn, maar omdat zij toen nog minderjarig was mocht dit helaas niet. Maar toen zij ging trouwen, inmiddels al weer 10 jaar geleden, had ik de eer haar getuige te mogen zijn. Naast dat wij het zo goed kunnen vinden, kunnen onze mannen dat gelukkig ook. We hopen natuurlijk dat onze vriendschap nog minstens 50 jaar mag duren en dat we nog op veel leuke en dierbare herinneringen kunnen terugkijken.

De foto’s zijn erg waardevol voor ons omdat we vinden dat ze uitstralen dat we al 50 jaar dikke vriendinnen zijn. We hebben samen enorme lol gehad en het was erg leuk om dit samen te doen. Er kwamen weer veel jeugdherinneringen boven waar we met veel plezier op terug kijken.

  • Vriendinnen fotoshoot
  • Vriendinnen fotoshoot
  • Vriendinnen fotoshoot

Deel dit verhaal

Ieder bezoek aan de fotostudio bevat een uniek verhaal. In de rubriek ‘studio stories’ vertellen de gasten van Shoots & More over hun bezoek aan de fotostudio en de reden daarvoor.