Super stoere fotoshoot van Dean samen met zijn moeder

Loes VrolijkNieuws

Hartstikke leuk, afgelopen week was Dean bij ons te gast voor een fotoshoot. Samen met zijn moeder Susan hebben we enorm veel lol gehad, en dat zie je terug in het resultaat.


Fotograaf: Laura de Lange

Dean gedraagt zich tijdens de fotoshoot als een echte superheld. Als het nodig is klimt hij op de rug van zijn moeder zodat hij nog groter is en de slechteriken kan verjagen. Dean heeft ook een gitaar meegenomen. Hij heeft er nog nooit eerder op gespeeld. De muziek zit hem in de vingers. Hij speelt nu al als een echte rockster!
Ik vond het erg leuk dat jullie bij mij in de fotostudio waren en wellicht zie ik jullie binnenkort nog eens. En Dean, als ik hulp nodig heb van een superheld dan bel ik jou op!!


Deel dit verhaal

Laura de Lange is fotograaf en vestigingsmanager bij Shoots & More Haarlem. In onze fotostudio’s zijn wij op zoek naar alledaags geluk, van zowel onze gasten als onze medewerkers. Want zonder dat je er erg in hebt, vliegt het leven voorbij. Op zoek naar geluk, naar die betere baan, naar dat grotere huis, naar die mooiere auto. Sta eens even stil en kijk om je heen, is onze boodschap aan Nederland. Het is tevens onze missie. Shoots & More laat je letterlijk even stil staan bij vandaag, hoe je nu bent, bij de mensen om je heen. Want stiekem ben je al ontzettend gelukkig, daar hoef je niet naar op zoek. Dagelijks legt een team van enthousiaste fotografen dit geluk vast. Voor nu, maar ook voor later. Capture Happiness.