Hondjes Buddha en Bailey nemen de studio over

Loes VrolijkNieuws

fotoshoot met je huisdier
Natuurlijk zijn huisdieren ook welkom in de fotostudio. Ze zijn tenslotte een onderdeel van het gezin. Kim had een verrassing voor haar vriend zijn verjaardag. Een fotoshoot samen en hun hondjes mochten ook mee op de foto.


Fotograaf: Laura de Lange

Ik ben gek op het fotograferen van huisdieren. Als ze hier te gast worden ze in de watten gelegd met iets lekkers en extra water. Het is altijd weer een verrassing wat er nu weer gaat gebeuren. Geen enkele foto is hetzelfde. Dat maakt een fotoshoot met je huisdier uniek.


Deel dit verhaal

Laura de Lange is fotograaf en vestigingsmanager bij Shoots & More Haarlem. In onze fotostudio’s zijn wij op zoek naar alledaags geluk, van zowel onze gasten als onze medewerkers. Want zonder dat je er erg in hebt, vliegt het leven voorbij. Op zoek naar geluk, naar die betere baan, naar dat grotere huis, naar die mooiere auto. Sta eens even stil en kijk om je heen, is onze boodschap aan Nederland. Het is tevens onze missie. Shoots & More laat je letterlijk even stil staan bij vandaag, hoe je nu bent, bij de mensen om je heen. Want stiekem ben je al ontzettend gelukkig, daar hoef je niet naar op zoek. Dagelijks legt een team van enthousiaste fotografen dit geluk vast. Voor nu, maar ook voor later. Capture Happiness.