Pietjes in de studio, wie wordt daar nou niet gelukkig van?

Loes VrolijkNieuws

Team Shoots and More Den Haag heeft zin in de Sinterklaas periode
Sinterklaas is weer terug in het land. Je ziet overal pepernoten en taai taai-poppen in de schappen staan, heel veel kleine kinderen verkleed als kleine pietjes en de ene intocht na de andere staat op het programma. Bij ons in de studio zijn er ook al verschillende soorten pieten langsgekomen. Kleine pietjes, grote pietjes, met cadeautjes of met pepernoten. Want ja pieten willen natuurlijk ook leuk op de foto staan. Het hele feest is allemaal om de kleine kinderen gelukkig te maken. Toch? Nou wij bij Shoots & More werden hier eigenlijk ook wel gelukkig van.


Fotograaf: Loes Vrolijk

Hier zijn vijf redenen waarom grote mensen ook gelukkig mogen worden van Sinterklaas:

1) Als er iets is om te vieren, waarom zou je dat dan niet doen? Het leven is één groot feest, als je maar zelf de slingers ophangt.

2) Omdat het altijd leuk is om cadeautjes te krijgen. Een klein of groot cadeau, een waanzinnig cadeautje of een stom maar wel grappig cadeau. Niemand zegt nee tegen een cadeautje, en stiekem is het uitpakken zelf al heel leuk.

3) Snoepgoed. Heel veel snoepgoed. En alhoewel de pepernoten al heel vroeg in de schappen liggen, kunnen de meesten er geen genoeg van krijgen. En chocolade natuurlijk. Of het nou een chocoladeletter is, chocolade in de vorm van een mijter of een chocolade lolly, het is altijd goed.

4) Het brengt je al zo leuk in de decembersfeer. De meeste etalages zijn versierd of opgevrolijkt met cadeautjes en kleuren, bij elke toonbank liggen er wel pepernoten en het brengt veel vrolijkheid met zich mee.

5) Last but not least. Het is ook een tijd van samenzijn. Het is weer een reden om al je familie, vrienden, kennissen, klasgenoten of teamgenoten een berichtje te sturen, lootjes te trekken, een spelletjesavond te organiseren of gewoon om een chocoladeletter te delen.


Deel dit verhaal

Loes Vrolijk is CGO (Chief Geluk Officer) bij leukste fotostudio van Nederland. Loes is altijd op zoek naar alledaags geluk. Want zonder dat je er erg in hebt, vliegt het leven voorbij. Op zoek naar geluk, naar die betere baan, naar dat grotere huis, naar die mooiere auto. Sta eens even stil en kijk om je heen, dat is haar boodschap aan Nederland. Dagelijks legt Loes als fotograaf bij Shoots & More dit geluk vast. Voor nu, maar ook voor later. Capture Happiness.