Blogger Blushing Brunette deelt haar fotoshoot ervaring

Loes VrolijkNieuws

Vriendinnen fotoshoot
December 2016 genoten Ilse en ik (Myrthe) van een supergezellige shoot in het Shoots & More filiaal in Arnhem. Bij binnenkomst kregen we een lekkere kop thee aangeboden door fotografe Stephanie. We trokken onze mooiste outfit aan en mochten voor de witte muur gaan staan, waar felle lichten op ons schenen.

Blogger BlushingBrunette.com

In het begin was het best spannend om zo in de spotlights te staan, maar door de leuke muziek die op de achtergrond draaide en de lieve complimentjes van Stephanie veranderden deze zenuwen al snel in enthousiasme! Een geweldige ervaring, die wij nooit zullen vergeten.

Lees de blog van Myrthe de Graaf op BlushingBrunette.com

Bekijk het resultaat van Ilse & Myrthe’s vriendinnen fotoshoot.

Share this Post

Mijn naam is Myrthe de Graaf en ik woon al mijn hele leven in de Gelderse hoofdstad, Arnhem. Op mijn vijftiende ben ik gaan werken bij Shoeby Fashion in Arnhem. Hier volgde ik diverse styling- en verkoopcursussen en ontdekte ik mijn grote passie voor fashion en styling! Toen ik in september 2014 met mijn opleiding startte, kon ik het werk niet goed meer combineren met school en mijn andere werk bij Albert Heijn. Na drieĆ«neenhalf jaar met veel plezier en passie gewerkt te hebben bij Shoeby, besloot ik om mijn baantje op te zeggen, zodat ik mij volledig kon focussen op school en mijn andere werk. Omdat mijn passie voor beauty, fashion en styling nog altijd is blijven kriebelen, uit ik die tegenwoordig op dit blog! ”

Bekijk mijn blog BlushingBrunette.com .