Little WonderWorld Blog: Eindelijk een foto van ons vieren!

Loes VrolijkNieuws

Kinder fotografie fotostudio

Blogster Bibian, van de blog Little Wonder World was met haar gezin bij ons in de fotostudio. Ze heeft een super leuke blog geschreven over haar ervaring bij Shoots & More. Lees de blog hier of hieronder

Loes Vrolijk


Eindelijk een foto van ons vieren

Nog een paar dagen en dan is het Moederdag. Een dag waarop je je moeder wil bedanken maar waar je, wanneer je zelf moeder bent, ook in de watten wordt gelegd. En wat is er leuker om dat iets persoonlijks te krijgen? Ik kan enorm genieten van zelfgemaakte dingetjes, kleurplaten, plakwerkjes een gedichtje of een foto. Foto’s zijn blijvende herinneringen aan een periode.
Hoe vaak ik niet met River door een fotoalbum blader en er verhalen bij vertel. “Kijk hier waren we op vakantie” of “kijk hier was jij drie jaar”. Foto’s zijn mij enorm dierbaar en ik probeer dan ook de foto albums up to date te houden (wat niet altijd lukt haha).

Toen wij een mail kregen van Shoots & More met de vraag of wij in waren voor een spontane fotoshoot van ons gezin hoefde ik geen twee keer na te denken. Dit gingen wij doen! Aangezien we heel weinig foto’s hebben waar we allemaal op staan met z’n viertjes, omdat er altijd één de sigaar is die de foto maakt, leek het mij het juiste moment om ons gezin eens op de kiek te laten zetten. Ik ben niet zo van de standaard fotoshoots en daarom leek het mij leuk om ons eens anders op de foto te zetten!

Afgelopen zaterdagochtend was het zo ver, de outfits lagen natuurlijk al klaar en we vertrokken naar Arnhem. Shoots & more heeft verschillende vestigingen o.a in Arnhem, Den Bosch, Breda, Haarlem en Den Haag. Omdat Arnhem voor ons een het dichtbij was maakten wij een afspraak in de studio in Arnhem.

De werkwijze is ook ontzettend leuk en toegankelijk voor iedereen.

River is nog best verlegen dus ik was erg bang hoe het zou gaan. We waren natuurlijk wel met z’n viertjes maar vaak wil hij dan nog onder mijn trui kruipen haha. Novelle is nog wat klein dus hoe dat zou gaan wist ik ook niet. Toen we aankwamen werden we vriendelijk ontvangen. We mochten even de kat uit de boom kijken terwijl de camera klaar gemaakt werd. Tijd om River en Novelle even de studio te laten zien. Toen de camera klaar was gingen we beginnen, en wonder boven wonder ging het goed. Novelle was soms een beetje kribbig want ze wilde natuurlijk graag kruipen in plaats van vastgehouden worden maar verder ging het top. Het meisje die de foto’s maakte was ook heel leuk met de kinderen en dat helpt natuurlijk ook! Na drie kwartier waren we klaar (lang zat ook met kids) en verlieten we het pand, wel nadat River en Novelle een mooie sticker hadden uitgezocht.

In de avond kregen we al een mail met wat foto’s. Nu zijn jullie uiteraard heel benieuwd naar de foto’s, ze zijn erg leuk geworden.

Wat leuk zijn ze geworden he!

Wil jij nou ook zo’n leuke fotoshoot geven voor Moederdag of een andere gelegenheid dan is Shoots & More het juiste adres met de verschillende mogelijkheden, vestigingen en leuke tarieven. Ze hebben, zoals je hieronder kan zien, verschillende thema’s waaruit je kan kiezen! En als je het nog lastig vindt om een definitieve datum door te geven is een cadeaubon ook super handig!

Wat vinden jullie van onze spontane fotoshoot? En kennen jullie het dat je nooit allemaal op de foto staat omdat er altijd één achter de camera staat?

Share this Post

Loes Vrolijk is CGO (Chief Geluk Officer) bij leukste fotostudio van Nederland. Loes is altijd op zoek naar alledaags geluk. Want zonder dat je er erg in hebt, vliegt het leven voorbij. Op zoek naar geluk, naar die betere baan, naar dat grotere huis, naar die mooiere auto. Sta eens even stil en kijk om je heen, dat is haar boodschap aan Nederland. Dagelijks legt Loes als fotograaf bij Shoots & More dit geluk vast. Voor nu, maar ook voor later. Capture Happiness.