Blog: Guineapigture bij Shoots & More

Loes VrolijkNieuws


Deze week hadden wij super leuk bezoek in onze fotostudio in Arnhem. De cavia’s Harry en Lawrence van de Instagrampagina Guineapigtures, kwamen langs met hun baasje Linde. Ben je benieuwd naar het resultaat? Lees dan snel verder

Loes Vrolijk

Wij kwamen Harry en Lawrence de afgelopen tijd overal tegen: ze gingen viral op social media, stonden in de krant en hadden zelfs een televisie debuut. Wij waren dan ook opslag verliefd! En vonden het super leuk dat ze ook bij ons langs kwamen.

Hun baasje Linde, 23-jarige natuurkunde student uit Enschede fotografeert al jaren haar cavia’s, maar deelt deze geweldige foto’s sinds 2015 met ons op haar instagrampagina. Het account: @guineapigture heeft inmiddels al ruim 20.000 volgers. Hieronder hebben wij een paar van de leukste foto’s van de instagrampagina voor jullie neergezet en natuurlijk het resultaat van de fotoshoot bij ons in de studio in Arnhem.

Wil je op de hoogte blijven de avonturen van Harry en Lawrence? Volg dan nu: @guineapicture
Wil je zelf zulke leuke foto’s laten maken van jouw beste vriendje? Klik dan hier

By Shoots & More

By Shoots & More

By Shoots & More

By Guineapigture

By Guineapigture

By Guineapigture


Share this Post

Loes Vrolijk is CGO (Chief Geluk Officer) bij leukste fotostudio van Nederland. Loes is altijd op zoek naar alledaags geluk. Want zonder dat je er erg in hebt, vliegt het leven voorbij. Op zoek naar geluk, naar die betere baan, naar dat grotere huis, naar die mooiere auto. Sta eens even stil en kijk om je heen, dat is haar boodschap aan Nederland. Dagelijks legt Loes als fotograaf bij Shoots & More dit geluk vast. Voor nu, maar ook voor later. Capture Happiness.