Hoera! Wij zijn open in Amersfoort

Loes VrolijkNieuws

Fotostudio Amersfoort

Hoera! Wij zijn super blij dat we open zijn in Amersfoort! Je bent dus van harte welkom een kijkje te komen nemen in onze nieuwste fotostudio. De afgelopen weken is er hard gewerkt om de fotostudio aan de mooierstraat er top uit te laten zien en zijn we helemaal klaar om te starten met de fotoshoots!

Loes Vrolijk

Jonge talentvolle fotografen starten fotostudio in hartje Amersfoort!
Wij willen jullie graag voorstellen aan onze nieuwe vestigingsmanager, Rosan. Samen met een super team van jonge en talentvolle fotografen start zij de nieuwe vestiging in Amersfoort.


”Het vastleggen van geluk, daar kijk ik het meeste naar uit!”‘
Even voorstellen, mijn naam is Rosan van de Kraats, ik ben 24 jaar en kijk er heel erg naar uit om Shoots & More Amersfoort op de kaart te gaan zetten! Shoots & More is meer dan een gewone fotostudio, wij leggen geluksmomenten vast. Het vastleggen van geluk, is dan ook waar ik het meest naar uit kijk. Mijn eigen geluksmomentje krijg ik naast het samen zijn met vrienden en familie, fotograferen, ook heel erg van stroopwafels!

Als vestigingsmanager zal ik dan ook veel aanwezig zijn om jullie happiness vast te leggen. En de koekjes en koffie staan natuurlijk ook voor jullie klaar, dus kom gezellig langs om een kijkje te nemen

Team Shoots & More Amersfoort

Deze top fotografen staan dagelijks voor jullie klaar om de mooiste foto’s te maken en jullie geluk vast te leggen.

Van links naar rechts:
Rianne Berndt, Rosan van de Kraats en Lisanne de Ruiter


Share this Post

Loes Vrolijk is CGO (Chief Geluk Officer) bij leukste fotostudio van Nederland. Loes is altijd op zoek naar alledaags geluk. Want zonder dat je er erg in hebt, vliegt het leven voorbij. Op zoek naar geluk, naar die betere baan, naar dat grotere huis, naar die mooiere auto. Sta eens even stil en kijk om je heen, dat is haar boodschap aan Nederland. Dagelijks legt Loes als fotograaf bij Shoots & More dit geluk vast. Voor nu, maar ook voor later. Capture Happiness.