Trots! Een 8,5 van Ranja en Rosé

Loes VrolijkNieuws


Willemijn van Ranja en Rosé was bij ons in de studio in Den Haag. Willemijn kwam samen met haar gezin een fotoshoot doen. Willemijn heeft Shoots & More met een 8,5 beoordeeld, hier zijn wij natuurlijk erg trots op! Lees de blog verder als je benieuwd bent naar de ervaringen van Willemijn

Loes Vrolijk

Ranja en Rosé:
Willemijn Noordoven is de trotse eigenaresse van de website Ranja en Rosé. Ze werkt niet helemaal alleen. Want er zijn inmiddels een groot aantal bloggers die samen met Willemijn de leukste uitjes, horeca hotspots en hipste winkels bezoeken.

Ranja en Rosé is opgestart door Willemijn:
Volgens mij zijn veel ouders op zoek naar die leuke plekjes om met kinderen te genieten. Dus laten
we elkaar helpen om die Haagse hotspots te leren kennen. Vaak val je vanuit gewoonte terug op bekende uitjes, maar juist het ontdekken van iets nieuws kan je zo’n blij gevoel geven. Omdat ik leef volgens het motto “Gedeeld plezier is dubbel plezier”, ben ik gestart met Ranja en Rosé. Met deze site wil ik graag andere ouders helpen om leuke dingen te ondernemen, die net even anders zijn.

Ranja en Rosé bij Shoots and More

Door Willemijn – Uiteraard ben ik super trots op mijn drie kinderen. Ik kan ook echt blij worden van mooie foto’s van ze. Natuurlijk maak ik – net als heel veel mensen om me heen – heel veel ‘snelle kiekjes’ met mijn telefoon. Dat zijn foto’s op leuke plekken buiten, onderweg, op verjaardagsfeestjes etc. De tijd nemen voor écht mooie foto’s, dat doe ik zelden. Tot afgelopen weekend – toen hebben we met het hele gezin een professionele fotoshoot gedaan!

Om mooie foto’s te kunnen maken, trek je zelf natuurlijk wat leuks aan. En ook voor de kinderen had ik een paar sets mooie kleding bij me. Dat is niet alleen handig (bij mijn jongens is een schone broek meestal binnen een paar minuten toch weer vies door het ravotten of klimmen en klauteren). Het zorgt er ook voor dat je snel meerdere foto’s in verschillende outfits kunt maken. Bovendien heeft Shoots & More ook een mand met verkleedkleren en grappige accessoires, om de foto’s nog leuker of persoonlijk te maken. Alleen al deze verkleedkleren zorgden bij mijn kids voor grote vreugde.

En dan begint het: say cheese! We beginnen met een paar ‘rustige’ klassieke gezinsposes. Maar al snel mogen de kinderen elk alleen en met zijn drieën – zonder ouders – op de foto. Géén formele poses, maar rennen en spelen in de studio. Alles kan! Wat doet Jamilla het leuk! Ze weet de kinderen op een gezellige manier de leukste dingen te doen. De kids worden ongemerkt gefotografeerd, terwijl ze echt zichzelf zijn. Naarmate de sfeer steeds losser wordt, worden de foto’s steeds leuker.

Lees hier de hele blog van Willemijn over Shoots & More


Share this Post

Loes Vrolijk is CGO (Chief Geluk Officer) bij leukste fotostudio van Nederland. Loes is altijd op zoek naar alledaags geluk. Want zonder dat je er erg in hebt, vliegt het leven voorbij. Op zoek naar geluk, naar die betere baan, naar dat grotere huis, naar die mooiere auto. Sta eens even stil en kijk om je heen, dat is haar boodschap aan Nederland. Dagelijks legt Loes als fotograaf bij Shoots & More dit geluk vast. Voor nu, maar ook voor later. Capture Happiness.