Het allerleukste kerstcadeau

Loes VrolijkNieuws

Kerst cadeau fotoshoot

De winter begint officieel 21 december pas, maar de dagen worden al korter en de temperatuur daalt. De lichtjes branden en het knusse winter gevoel begint te komen. Geniet van de winter, want de feestmaanden staan weer voor de deur. Tijd voor vrienden, familie, feestjes, kerstcadeaus en heerlijk eten. Gezelligheid om naar uit te kijken dus!

Loes Vrolijk

Capture what matters most:

In de wintermaanden is het samen zijn met de mensen om wie je het meest geeft heel belangrijk. Even stilstaan bij het leven van hier en nu, en genieten van het samen zijn. Oftewel: Capture what matters most.

Shoots & More wil dit tijdens de feestmaanden nog eens extra benadrukken. Want wat is mooier dan deze tijd vast te leggen. Een mooie herinnering tastbaar te maken. Daarom is Shoots & More extra geopend tijdens de wintermaanden, zelf op 2e kerstdag! Dus wil jij langskomen voor een speciale kerst? Reserveer dan snel want er zijn nog een paar plekjes over!

Het leukste kerstcadeau
Je kerstdagen al helemaal vol gepland? Bestel dan een cadeaubon en verras je familie, vrienden, collega’s of partner met het leukste kerstcadeau ,een fotoshoot bij een van onze fotostudio’s naar keuze.