Dit moet je gezien hebben!

Loes VrolijkNieuws


De Sint is het land uit, dus is het tijd voor de kerstreclames! Shoots & More is dól op kerst! Het samenzijn met degene die belangrijk voor je zijn en de gezelligheid brengen wij bij Shoots & More ook over: 
Capture What Matters Most. Alle onderstaande reclames geven het warme kerstgevoel.
Steeds meer bedrijven en merken pakken in deze tijd extra uit en dat is aan het resultaat te merken! Speciaal voor jou hebben wij de leukste kerstreclames van 2017 op een rijtje gezet!

Loes Vrolijk

De leukste en mooiste kerstreclames van 2017 voor jou op een rijtje gezet:


7. M&M's: Gefaalde Kerstavond


"Ze bestaan echt!" De kerstman schrikt zich een hoedje als hij de twee levende M&M's ziet en valt flauw van de schrik. De gele M&M besluit dat hij Kerst moet redden en gaat het land rond om cadeautjes te bezorgen, maar hij bezorgd ze verkeerd! Heeft hij kerst verpest?
De commercial is een vervolg op een kerstreclame van M&M's uit 1996, 20 jaar geleden!

6. Plus: Goed eten is samen eten

De kerstcommercial van supermarktketen Plus heeft dit jaar een gevoelig thema: Wat te doen als je gescheiden ouders hebt rond de feestdagen? De dochter zorgt er dan toch voor dat iedereen aan tafel komt te zitten..

5. John Lewis - Moz The Monster

Deze reclame is van het Britse warenhuis John Lewis. Een jongetje is bang in het donker en ziet een monster onder zijn bed. De monster stoort zijn slaap omdat hij snurkt en scheetjes laat. Maar, het monster blijkt helemaal niet zo eng!

4. Jumbo: Samen maken we het helemaal Kerst

De bekende Jumbo familie besluit om met kerst er tussen uit te gaan. Ze gaan naar een blokhutje in het bos, daar aangekomen wil vader Bas een mooie denneboom omhakken om vervolgens te versieren, maar krijgt vreemde blikken van de dieren in het bos..

3. Heathrow Airport

De bekende "bears of Heathrow" komen door de tijd thuis voor kerstmis. Dat is een gedoe voor deze twee oude beertjes, maar uiteindelijk is het allemaal waard!

2. H&M: A Magical Holiday

De kerstreclame voor H&M is een minifilm geworden! Nicki Minaj & Jesse Williams spelen de hoofdrollen in de commerical. Papa Jesse moest een verhaaltje vertellen omdat zijn dochter niet kan slapen..

1. M&S: Paddington & the christmas visitor

In deze kerstreclame van M&S speelt Paddington de hoofdrol. Wanneer hij een inbreker betrapt, denkt Paddington dat de inbreker de kerstman is.
.

Nog op zoek naar een leuk kerstcadeau?

Bestel hier een cadeaubon van Shoots & More en verras vrienden of familie met een fotoshoot!
.
Bestel hier!