Een bijzonder verhaal

Loes VrolijkNieuws

Mooie en bijzondere momenten vastleggen is wat we graag doen als fotografen. Zo hebben wij ook vele mooie momenten mogen vastleggen in onze fotostudio's. Wij kwamen een mooi verhaal tegen van een koppel uit Amerika. Dit mooie verhaal ging viral en wij willen dit verhaal graag met jullie delen.

Loes Vrolijk

Toen het zoontje van Gloria en Steven Kimmel in 2015 overleed besloten ze een speciale tatoeage te laten zetten. Gloria en Steven lieten grote matchende engelenvleugels op hun schouderbladen tatoeëren zodat ze altijd hun zoontje bij zich dragen.


Bijzondere foto

Twee jaar na de dood van hun zoontje Isaac, kregen Gloria en Steven een dochtertje in 2017, genaamd Claire. Ze besloten om een familieportret te laten maken. Tijdens de fotoshoot laten ze Claire op hun rug liggen, tussen de engelenvleugels van Isaac in. Het resultaat is een prachtige familiefoto!


In gedachte

'Dit is het allereerste familieportret waar we met z'n allen op staan', vertelt Gloria. 'Door onze tatoeages is onze zoon ook aanwezig op de foto's. Het is een mooie nagedachtenis aan zijn leven en het verlies, maar tegelijkertijd ook een boodschap van hoop en liefde. We voelen ons gezegend met deze foto ter nagedachtenis aan Isaac en onze pasgeboren dochter'


Viral

Grace, de zus van Gloria, deelde het bericht op Twitter en ging mega viral! Wij zijn in ieder geval heel erg blij dat ze dit verhaal heeft gedeeld met de wereld.


Image
Image
Gloria en Steven met hun eerste kindje Isaac, die overleden is op een leeftijd van 14 maanden.

Image
Claire, de dochter van Gloria en Steven.