Eindhoven opent deze zomer

Loes VrolijkNieuws

Super trots en blij zijn wij om te mogen zeggen dat wij deze zomer onze nieuwste fotostudio gaan openen in Eindhoven. Ben je benieuwd naar alle updates betreft de vestiging in Eindhoven? Hou dan onze facebookpagina in de gaten.

Auteur Loes Vrolijk


Na Den Bosch, Arnhem, Haarlem, Den Haag, Breda en Amersfoort brengt Shoots & More ook happiness naar Eindhoven. In de nieuw te openen fotostudio in het centrum van de stad worden onze gasten in de watten gelegd. Het enthousiaste, talentvolle fotografen team van Shoots & More is gespecialiseerd in het maken van feel good fotoshoots. Een bezoekje aan de riante fotostudio staat niet alleen garant voor een unieke beleving, maar ook voor een verbluffend resultaat waar je nog jaren plezier van zal hebben. 

De fotostudio is gevestigd aan Hoogstraat 1, 5611 JP in Eindhoven, en opent in de zomer van 2018 haar deuren.


Voor algemene vragen zijn we al bereikbaar via de mail eindhoven@shootsandmore.nl of telefonisch op 073 8200 222


Voor sollicitaties kun je kijken op www.shootsandmore.nl/vacatures 


Ik wil op de hoogte blijven Image

Shoots & More opent in Eindhoven, omdat Eindhoven een super leuke stad is met veel leuke activiteiten mogelijkheden. Wij hebben vast een paar leuke activiteiten voor jullie op een rijtje gezet.

1.   Down Town Gourmet MarketBij Down Town Gourmet Market komen verschillende keukens samen: 500 zitplaatsen, twee centrale barren en daaromheen 21 verschillende foodconcepten. De inrichtting is stijlvol en heeft een open zithoek. Echt een bezoekje waard!

2.   Van AbbenmuseumHet Van Abbemuseum in Eindhoven is een museum voor moderne en hedendaagse kunst, met topstukken van onder meer René Daniëls, Marlene Dumas, El Lissitzky en Pablo Picasso. Het is echter meer dan een schatkist, gevuld met prachtige kunst, het is ook een laboratorium waar je kunt experimenteren, proberen en ontdekken.

3.    Strijp-S - Strijp-S is het creatief en cultureel hart van Eindhoven. Zonder Philips was Eindhoven nu misschien nog steeds een verzameling van een paar kleine dorpjes. Door de grote werkgelegenheid die het bedrijf schiep, maakte Philips het kleine dorp Eindhoven groot. Maar juist het vertrek van het bedrijf naar Amsterdam en allerlei andere plekken over de hele wereld, heeft er voor gezorgd dat het voormalige industrieterrein Strijp-S opnieuw tot bloei komt.Strijp-S is the place to be in Eindhoven voor shopping en inspiratie.

Maak met een van deze activiteiten je dagje Eindhoven helemaal compleet!