Nieuwe hype: Happiness tatoeage!

Loes VrolijkNieuws

Shoots & More heeft opnieuw een primeur in Nederland. Medio april kun je in al onze fotostudio’s een tijdelijke tatoeage laten zetten van jouw favoriete foto! Deze rage is al een tijdje populair in Amerika, maar Nederlanders kunnen hier binnenkort dus ook van gaan genieten. Alleen bij Shoots & More.

Auteur: Loes Vrolijk 

Hoe werkt het?
Tijdens de fotopresentatie (een paar dagen na de fotoshoot) kies je je leukste foto’s uit. Naast de 30x40 afdruk, die bij iedere fotoshoot inbegrepen zit, kun je nu ook een tijdelijke tatoeage laten zetten van één van de foto’s. Denk bijvoorbeeld aan een tatoeage van je kinderen, huisdier of partner. Of een tijdelijke tatoeage van je familie, vrienden of vriendinnen: hoe vet is dat!
De fotograaf zal direct, tijdens de presentatie, de tatoeage uitprinten op de speciale printers en de tatoeage aanbrengen. Hierbij geldt als regel dat wij de tatoeage slechts aanbrengen op een gekozen plek op de armen, onderbenen of eventueel het hoofd. Andere plekken op het lichaam zijn in overleg.
De tatoeage wordt gezet met speciale inkt en de tatoeage blijft gegarandeerd 3 maanden zitten!

Introductiekorting
Een tatoeage is handwerk en handwerk luistert enorm nauw. Echter, vanwege een unieke samenwerking kunnen wij de tijdelijke tatoeage tegen een spotprijs aanbieden. En in april zelfs met een introductiekorting! Eén tatoeage van je favoriete foto kost €14,- twee tatoeages kosten €20,- en iedere volgende tatoeage €1,80! Je kunt dus zo veel tatoeages laten plaatsen als je zelf wilt.

Wegens enorme belangstelling is er een wachtlijst. Wil je ook een tatoeage? Schrijf je dan nu geheel vrijblijvend in. Wij nemen contact op voor het maken van een afspraak.
Image
Image
Hoewel onze fotografen een speciale cursus hebben gevolgd voor het aanbrengen van de tijdelijke tatoeages, kan het voorkomen dat de tatoeage verkeerd wordt aangebracht. Shoots & More kan niet aansprakelijk worden gesteld voor tatoeages die per ongeluk permanent blijven zitten.