Janske in de fotostudio!

Loes VrolijkNieuws

stoere fotoshoot

Voor de allereerste keer had blogger Janske met haar gezin een echte fotoshoot bij ons in de fotostudio in Eindhoven. Benieuwd hoe dat er aan toe ging en wat Jankse en haar gezin van de fotoshoot vonden? Lees dan snel deze blog van Janske!

Auteur Loes Vrolijk
Image

Mamarazzi
Ondanks dat mijn meiden bijna dagelijks op de foto worden gezet, hadden we nog nooit eerder een fotoshoot gehad als compleet gezin. Iets hield mij altijd tegen. Vaak vind ik foto’s bij de fotograaf namelijk zo stijfjes en totaal niet bij ons passen. Toen ik zag dat Shoots & More ook een vestiging in Eindhoven ging openen en ik hun concept las, werd ik zo nieuwsgierig dat ik besloot om zelf eens te ervaren. Als verrassing voor mijn gezin boekte ik onze eerste echte fotoshoot!


Image

Verrassing!
Op onze laatste vakantiedag was het dan eindelijk zo ver. Ik vertelde pas de avond  daarvoor wat we precies gingen doen en vriendlief reageerde blij verrast. Hij vond het ook wel leuk dat we nu eens eindelijk allemaal samen op de foto konden gaan. De meiden vertelde ik die ochtend pas wat we precies gingen doen en beiden reageerden ze erg enthousiast. Bij aankomst bij de fotostudio werden we hartelijk ontvangen door een team met jonge meiden. Lola en Coco kregen ranja en soesjes, die waren dus meteen helemaal in hun nopjes.

Omdat de vorige fotoshoot wat uitliep mochten we nog even wachten en konden de meiden nog even kleuren en spelen. Ondertussen hoorden we partypoppers knallen en het geluid van lachende meiden uit de fotostudio komen. Het leek wel feest daarbinnen.

Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio. Bij Shoots & More gaat het namelijk naast de fotoshoot ook om de totale beleving. Vandaar de naam Shoots & More. De fotoshoot is al een feestje op zich en door de toffe sfeer krijg je vanzelf de allerleukste foto’s. Het team van Shoots & More bestaat uit enthousiaste, talentvolle fotografen. Op zeven locaties in Nederland kun je Shoots & More vinden en je kunt er zelfs met groepen tot 30 personen tegelijk op de foto. Een plek waar je jezelf meteen op je gemak voelt, waardoor je op je best wordt vastgelegd


Image

Onze eerste fotoshoot
Nadat de confetti was opgeruimd, was het tijd voor onze fotoshoot. Vestigingsmanager en fotografe Amber heette ons welkom en trakteerde ons op ranja en champagne, wat een feest! In de fotostudio keken de meiden hun ogen uit. Dit was even wat anders dan op de foto gaan in de woonkamer voor een witte muur. Grote lampen, een nog grotere witte muur en vloer, allerlei attributen en spiegels met heel veel lampjes. Wauw!

Image
Samen met Amber besproken we wat voor foto’s we het liefst wilde maken, van de meiden of met zijn vieren en of we nog van outfit wilden wisselen. Daarna was het tijd om te beginnen. Amber was ontzettend relaxt met ons en met de meiden en wist precies wat ze deed. Hierdoor was de sfeer erg ontspannen en vertrouwd. Ze gaf ons aanwijzingen in verschillende poses, maar ook spontane momenten tussendoor werden in de shoot vastgelegd. Grappige poses, kusjes geven, kietelen, rennen en lopen. Alles kwam in een ontspannen manier voorbij. Ze bleef enthousiast en wist de kinderen goed te pakken te krijgen met haar lens.

Image

Een waar fotomodel
Toen na een tijdje Coco liever weg wilde rennen was het tijd voor een nieuwe outfit en mochten de meiden individueel en samen op de foto. Lola ontpopte zich tot een waar fotomodel en tijdens de shoots met Coco was ze de ideale assistent. Confetti of herfstblaadjes strooien over haar zusje, ze vond het allemaal even tof. Coco vond vooral het stoeltje erg leuk en mocht uiteindelijk ook daarmee op de foto. De tijd vloog voorbij, terwijl we ontelbare verschillende soorten foto’s maakten. De ene pose nog leuker en origineler dan de ander. Nooit kwam er de vraag “welke pose nu?” Het ging gewoon vanzelf.

Na een uurtje waren we klaar en mochten de meiden helpen met het opruimen van de confetti. Ze ontdekten de mand met verkleedkleding en met moeite kreeg ik ze de fotostudio uit. Volgens mij hadden ze de rest van de middag door kunnen gaan, hihi. In plaats daarvan gingen we samen even lunchen, om later die middag weer terug te komen voor het eindresultaat.


Image

Het eindresultaat
Na de lunch mochten we meteen het eindresultaat bewonderen. Met een mooi muziekje op de achtergrond konden we samen onze foto’s in een slideshow op een mega flatscreen bekijken. Ik werd er zelfs een tikkeltje emotioneel van. Wat een mooie, échte foto’s! Precies zoals we zijn, precies zoals ik gehoopt had! Moet ik hier echt uit kiezen!? Wauw! Samen met Amber kozen we (met enige moeite) onze favorieten uit. Ik wilde ze het liefst allemaal wel bestellen, zo mooi waren ze.

Wat trouwens wel erg tof was. Amber kon de foto’s heel makkelijk en snel naast elkaar zetten of bewerken, wat het kiezen een stuk makkelijker maakte. Of als we een foto iets wilden aanpassen van kleur of verdeling, dan deed ze dit zonder enige moeite. Zo fijn!

Dit zijn een aantal van onze favorieten:

Image
Image
Image
Image
Image

Wat vonden wij van Shoots & More?
De fotoshoot van Shoots en more was inderdaad veel “more” dan alleen een fotoshoot, we hadden een topmiddag met zijn vieren en gingen met super leuke foto’s en een ervaring rijker weer naar huis. Foto’s die ook echt laten zien wie wij zijn, niet stijfjes en standaard, maar vrolijk en spontaan. Foto’s waar ik echt trots en blij van word. Onze eerste ervaring bij Shoots en More was voor ons echt een feestje. Ik ben super blij dat ik toch de stap heb genomen om het gewoon te proberen.

Doen!
Ben je dus op zoek naar een fotostudio voor een leuke, ontspannen fotoshoot waarbij de totale beleving een feestje is, waardoor je dit ook weer terug ziet in de foto’s, dan is Shoots & More dé perfecte plek voor jouw fotoshoot. Of je nou een gezinsfoto wilt maken, een vrijgezellenfeestje, cake-smash of vriendinnenshoot wilt organiseren. Doen! Met je eigen spulletjes op de foto, je knuffel of je hond, het kan allemaal. Bij Shoots & More heb je een top middag én kun je de herinnering voor eeuwig terug bekijken op de foto’s.


Image

Winactie:
Janske heeft op haar pagina nog een hele leuke winactie staan. Benieuwd bekijk dan snel haar pagina! En wie weet sta jij binnenkort te shinen voor de lens.

Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!

Direct je foto's bekijken na de fotoshoot

Vaste lage prijs van 39 euro
Iedereen is meer dan welkom