5 keer op rij de FD Gazellen award gewonnen

Loes VrolijkNieuws

Wij hebben deze week een FD Gazellen award mogen ontvangen. Super trots zijn wij op het feit dat we deze award dit jaar voor de 5e keer in ontvangst mochten nemen!

Award

De FD Gazellen wordt uitgereikt door het Financieel Dagblad. Deze award wordt uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Om in aanmerking te komen voor de prestigieuze ondernemersprijs kijkt de jury naar omzetgroei, financiële gezondheid, winstgevendheid en groei van het aantal medewerkers.

In totaal reikt Het Financieele Dagblad dit jaar 680 awards uit, verdeeld over 12 categorieën. Het indelen van de categorieën gaat aan de hand van de regio (Noord, Oost, Zuid of West-Nederland) en de omzetklasse (klein, middelgroot of groot) van de organisatie.

In de regio

De bedrijven in de top drie van iedere categorie winnen een bronzen, zilveren of gouden FD Gazellen Award. Gisteren werden tijdens de eerste regio-uitreiking de awards uitgereikt aan de FD Gazellen van West-Nederland. In totaal mogen dit jaar 286 bedrijven in deze regio zich FD Gazelle noemen, waaronder Shoots & More!

We blijven groeien!

Wij hopen natuurlijk nog verder te groeien en staan dan ook zeker niet stil. Shoots & More is een ambitieus bedrijf met een duidelijke visie en missie. Innoveren speelt hier een belangrijke rol in. Volg ons op Linkedin om hiervan up to date te blijven. 

Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!

Direct je foto's bekijken na de fotoshoot

Vaste lage prijs van 39 euro
Iedereen is meer dan welkom