Selfie piet in élke fotostudio

Loes VrolijkNieuws

selfie piet bij shoots and more
Het is echt bijna zover, Sinterklaas is al onderweg naar Nederland! Omdat wij van Shoots & More , gaan wij het dit jaar groots vieren, samen met jou!

Auteur Loes Vrolijk

De selfie piet komt namelijk naar ons in de studio! Selfie piet is een piet die heel erg houdt van het maken van selfies, het liefst met andere. Selfie pieten zijn natuurlijk helemaal op hun gemak wanneer ze in studio zijn. Daarom komen ze woensdag 28 november naar onze vestigingen. Wil jij selfie piet ontmoeten? Kom dan ook langs!

Selfie piet is in elke vestiging te vinden: Haarlem, Den Haag, Eindhoven, Arnhem, Amersfoort, Breda en Den Bosch tussen 13:00 en 18:00. (Elke vestiging is gevestigd in het centrum.) En jij bent van harte welkom! Neem dus alle vrienden, kinderen, familieleden en buren mee om de selfie piet te ontmoeten. Je krijgt de foto die je samen met selfie piet maakt van ons als afdrukje (gratis) mee naar huis. Dat belooft een gezellige middag te worden! Selfie piet heeft er in ieder geval zin in. Tot dan!

Wil je op de hoogte blijven van dit event? Volg ons event dan op facebook, hier staat alle informatie en leuke updates over het event! Klik hier om het event te bekijken.

sinterklaas actie in de studio van shoots and more
Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier
Vaste lage prijs van 39 euro
Iedereen is meer dan welkom