Fotostudio vol pepernoten door selfiepiet

Loes VrolijkNieuws

sinterklaas bij shoots and more
De selfiepiet is een piet die het super leuk vindt om foto’s te maken van zichzelf en samen met anderen. Ze is vooral gek op kinderen en die wilt ze dan ook graag verwennen met pepernoten. Omdat ze dus zo lief en leuk is, hebben wij haar uitgenodigd bij ons in de studio. Dat was een mega succes!

Auteur Loes Vrolijk

Op woensdag 28 november 2018 wat het eindelijk zover, de selfiepiet kwam langs! En niet bij één vestiging, maar bij alle 7. Vanaf 13:00 uur is ze in de studio geweest om kinderen en hun ouders te verwelkomen en samen met ze op de foto te gaan. De foto kregen ze natuurlijk als cadeautje mee naar huis en de kinderen kregen allemaal wat lekkers. 

De selfiepiet was erg blij met alle lieve kinderen die langs zijn geweest en er zijn ook hele mooie foto’s gemaakt met de piet! Er was een beetje regen, maar dat mocht de pret niet drukken, het was een ontzettend gezellige middag, dank je wel selfiepiet!

Hier onder een aantal foto's van de selfiepieten middag!

sinterklaas bij shoots and more sinterklaas bij shoots and more sinterklaas en selfiepiet bij shoots and more sinterklaas bij shoots and more fotoshoot van vriendinnen in de studio bij Shoots and More sinterklaas bij shoots and more sinterklaas bij shoots and more sinterklaas bij shoots and more sinterklaas bij shoots and more
Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier
Vaste lage prijs van 39 euro
Iedereen is meer dan welkom