Foute kersttruien arrangement

Loes VrolijkNieuws

foute kersttruien fotoshoot bij shoots and more

Zo rond de feestdagen heeft Shoots & More iets nieuws, namelijk een foute kersttruien fotoshoot! Want wat is er nu leuker dan een foute kersttruien foto met je vrienden of familie? Dit 'foute' arrangement beleef je alleen rondom de feestdagen bij Shoots & More. Er worden zowel reguliere foto's als foto's met kersttrui gemaakt door onze fotografen. Wij hebben het aantal truien en foute kerst attributen voor je klaar liggen!

Auteur Loes Vrolijk

Leuk voor de kerstkaart
Nog op zoek naar de perfecte kerstkaart voor dit jaar? Of zoek je nog een leuk uitje die je met je vrienden kan doen zo rond de feestdagen? Shoots & More biedt rond de feestdagen het foute kersttruien arrangement aan. Ga met je vrienden of familie op de foto met te gekke kerstattributen en kersttruien!

Wat houdt het arrangement in?
Het foute kersttruien arrangement kost 49,-. Hierbij krijg je een onvergetelijke fotoshoot van 45 minuten inclusief de foute kerst attributen. Daarnaast krijg je een mooie 30x40 afdruk, deze kan direct uitgezocht worden na de fotoshoot. Ook kunnen er naast kerstfoto’s er natuurlijk ook reguliere foto’s gemaakt worden.

Reserveren of cadeau geven
Maak nu snel een reservering voor een foute kersttruien fotoshoot! Wil je het liever cadeau geven? Bestel dan hier een foute kersttruien fotoshoot cadeaubon. 

Image Image Image Image
Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier
Vaste lage prijs van 39 euro
Iedereen is meer dan welkom