Kwebbelen in de presentatieruimte

Loes VrolijkNieuws

Wij introduceren deze lente iets nieuws! Namelijk een Shoots & More kwebbelpot. Een kwebbelpot is een pot met hierin grappige, waardevolle en leuke vragen die voor leuke gesprekken zorgen.

Auteur Loes Vrolijk

Naast de Shoots & More memory, hebben we nu ook een eigen Shoots & More kwebbelpot op al onze vestingen. Na de fotoshoot hebben wij even de tijd nodig om je foto's te bewerken. Om het wachten iets leuker te maken, hebben we een de kwebbelpot ontwikkeld. In deze pot zitten kaartjes met hierop leuke, grappige en waardevolle vragen. De vragen zijn bedoeld om mooie, grappige en waardevolle gesprekken op te starten.

Hoe werkt het?:
Om de beurt pak je een kaartje, de vraag die op het kaartje staat beantwoord je eerst zelf, daarna mogen de andere de vraag beantwoorden. Zo kun jij tijdens het wachten jouw vrienden, familieleden, partner of zelfs huisdier de leukste dingen vragen! Zo hou je meer over aan de fotoshoot dan hele mooie foto's zo heb je ook leuke herrieneringen aan het gesprek dat je had tijdens het wachten. Je kunt de Kwebbelpot vinden in onze presentatieruimte en iedereen kan gezellig meedoen. Kom jij ook langs om in onze presentatieruimte gezellig te komen kwebbelen?


Image
Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier
Vaste lage prijs van 39 euro
Iedereen is meer dan welkom