Een zomer om niet te vergeten!

Loes VrolijkNieuws

Zomer fotoshoot bij Shoots & More

De zomer is voorbij en iedereen duikt weer de schoolboeken of kantoren in. Heb jij ook zo'n leuke vakantie gehad? Onze fotografen zeker wel! Zo werden er ijsjes uitgedeeld in de fotostudio in Den Bosch om lekker af te koelen tijdens de shoot. En onze fotograaf in Zwolle is op een heerlijke vakantie geweest naar Tenerife. Ben jij ook nog op vakantie geweest?

Auteur Loes Vrolijk

Lang leve de airco!
Tijdens de vakantie heeft onze fotograaf in Amersfoort laten weten dat de thermometer boven de 35 graden was gekomen! Gelukkig was het in de fotostudio heerlijk 21 graden, lang leve de airco! Ook laten onze fotografen weten dat de windmachine een goed middel was om de verkoeling op te zoeken. Deze werd tijdens de shoot dan ook vaak gebruikt. 

De gouden zwaan van Shoots & More
En heb je in de vakantie onze gouden zwaan voorbij zien komen? De zwaan was even lekker gaan zwemmen bij de fotostudio in Eindhoven en onze fotograaf mocht zelfs met hem op de foto! Daarnaast konden onze gasten ook met de zwaan op de foto tijdens een shoot, en dat zijn zeker mooie foto's geworden!

Herfstvakantie
Helaas is de zomervakantie wel voorbij, maar niet getreurd, het is zo weer herfstvakantie! En tijdens de herfstvakantie zijn we 7 dagen per week open! Dus zoek je nog een leuk uitje tijdens de vakantie, reserveer dan snel een feelgood fotoshoot! 

 

Over Shoots & More
Shoots & More is niet zomaar een fotostudio, we zijn de leukste fotostudio van Nederland. Onze enthousiaste fotografen geven jou een onvergetelijke beleving en maken jouw geluk zichtbaar. Voor nu én later!
De fotosessie duurt drie kwartier
Vaste lage prijs van 39 euro
Iedereen is meer dan welkom